ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με το… δεξί οι Έφηβοι, ντεμπούτο για Τζολάκη

Η Κ-17 του Ολυμπιακού νίκησε τον Απόλλωνα Σμύρνης με 2-0 στο Ρέντη, με τον 16χρονο Κωνσταντίνο Τζολάκη να υπερασπίζεται την εστία των Πειραιωτών.
Με το… δεξί οι Έφηβοι, ντεμπούτο για Τζολάκη

Με γκολ των Γούλα και Σταμούλη στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός νίκησε τον Απόλλωνα Σμύρνης με 2-0 στο Ρέντη, στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος.

Το φετινό καλοκαίρι δεν άλλαξαν τα πάντα μόνο στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, αλλά και στα τμήματα υποδομής, που έχουν μπει σε μία νέα εποχή με τον Ρικάρντο Πέρες να έχει το γενικό πρόσταγμα.

Το Σάββατο (8/9), έδωσε το πρώτο της επίσημο παιχνίδι η ομάδα Κ-17 του Ολυμπιακού, επικρατώντας του Απόλλωνα Σμύρνης με 2-0 στο Ρέντη, στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Super League Κ-17.

Το ανανεωμένο σύνολο του Χρήστου Θέου έχει ως στόχο τη διατήρηση των σκήπτρων παρά τα πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ. Το 1-0 σημειώθηκε στο 57′ χάρη στο πέναλτι που κέρδισε ο Σταμούλης και εκτέλεσε εύστοχα ο Γούλας. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Σταμούλης με κεφαλιά στο 67′, μετά το εκτελεσμένο κόρνερ του Γούλα, που έδωσε την ασίστ.

Το επίσημο ντεμπούτο του πραγματοποίησε ο 16χρονος τερματοφύλακας Κωνσταντίνος Τζολάκης, ο οποίος αποκτήθηκε φέτος από τον Πλατανιά και προπονείται εξ αρχής με την πρώτη ομάδα, ενώ θα δίνει το «παρών» σε αγώνες τόσο με την Κ-19 όσο και την Κ-17 του συλλόγου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Τσάβος, Παπαδόπουλος (73′ Κεραμιδάς), Ασλανίδης, Τιμολέον, Γούλας, Τόλιος (82′ Λιάτσος), Γεωργακόπουλος (46′ Σταμούλης), Σουρλής, Ντότης (87′ Μούκα), Κατσαβάκης (82′ Θεοδωρίδης).

Απόλλων Σμύρνης: Στάθης, Καρβουνιάρης, Σμιγάλης, Λυκούδης, Βλαχονικολέας, Νούσης (64’ Κάσσιος), Κοντογιανάτος, Γιαννάκης, Λιάσκος, Κατσικανταής (70’ Μπατράνης), Σαλάτος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με το… δεξί οι Έφηβοι, ντεμπούτο για Τζολάκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.