ΑΓΓΛΙΑ

Ετοιμάζει πρόταση για Ντιμπάλα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι έτοιμοι να καταθέσουν μία πρόταση μέχρι και 120 εκατ. ευρώ στους Ιταλούς για τον 25χρονο Αργεντινό μέσο!
Ετοιμάζει πρόταση για Ντιμπάλα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνει αποφασισμένη να κάνει την υπέρβαση για να πείσει τον Πάουλο Ντιμπάλα μετακομίσει στην Αγγλία.

Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα «calciomercato.it» η αγγλική ομάδα εκτιμά ότι μπορεί να πείσει αρχικά τη Γιουβέντους με ένα ποσό κοντά μεταξύ 100 και 120 εκατ. ευρώ και φυσικά μπορεί να προσφέρει ένα πολύ καλό συμβόλαιο στον Αργεντινό, με περισσότερα χρήματα από τα 7 εκατ. ευρώ που λαμβάνει τώρα στη Γιουβέντους.

Η φημολογία σε Αγγλία και Ιταλία έχει ξεκινήσει από το γεγονός ότι ο Ντιμπάλα βρίσκεται στον πάγκο στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος κι έχει χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα της «βέκια σινόρα».

Η έλευση του Ρονάλντο τον έχει παραγκωνίσει, αφού στις νίκες με Λάτσιο και Πάρμα, ο Αλέγκι χρησιμοποίησε τον Μάντζουκιτς στην κορυφή της επίθεσης με τους Ρονάλντο και Μπερναρντέσκι αριστερά και δεξιά, ενώ πίσω τους υπάρχει η τριάδα των χαφ, Μαουιντί, Πιάνιτς και Κεντίρα.

Επιπλέον πρέπει να τονίσουμε ότι οι δύο πλευρές είναι σε ανοιχτή επικοινωνία λόγω της μεταγραφής του Πογκμπά, πριν από δύο χρόνια (το καλοκαίρι υπήρξε έντονη φημολογία ότι ο Γάλλος μπορεί και να επέστρεφε στη Γιουβέντους) και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

Το tweet του Πογκμπά που εξόργισε τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (pic)

Ενεργοποιεί τη «βόμβα» Ντιμπάλα η Ρεάλ Μαδρίτης

Καντονά: «Η Γιουνάιτεντ θα έπρεπε να έχει προπονητή τον Γκουαρντιόλα»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ετοιμάζει πρόταση για Ντιμπάλα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.