ΓΑΛΛΙΑ

Ο περιζήτητος κύριος Ραμπιό

Η L’ Equipe κάνει αναφορά για τρεις ομάδες που προστέθηκαν στη λίστα των υποψήφιων αγοραστών του
Ο περιζήτητος κύριος Ραμπιό

Ένα μόλις 24ωρο μετά την είδηση πως η Μάντσεστερ Σίτι θέλει τον Αντριέν Ραμπιό, η L’ Equipe έρχεται με δημοσίευμά της να αναφέρει πως τρεις ακόμη μεγάλοι σύλλογοι, θέλουν να τον αποκτήσουν. Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα, αυτοί οι σύλλογοι είναι η Γιουβέντους, η Μπάγερν και η Τσέλσι.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι παραπάνω σύλλογοι τσεκάρουν την κατάσταση που επικρατεί με τον παίκτη στην Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς ο Ραμπιό δείχνει προς το παρόν αμετακίνητος και δεν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τόσο στην Μπάγερν, όσο και στην Τσέλσι και την Γιουβέντους, είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν τα χρήματα που θέλει προκειμένου να τον κάνουν δικό τους του χρόνου και γι’ αυτό είναι σε αναμονή, περιμένοντας να δουν τι θα αποφασίσει ο Γάλλος μέσος σχετικά με την Παρί.

Και Μάντσεστερ Σίτι θέλει τον Ραμπιό

Ανανεώνουν Ντι Μαρία και Παρί Σεν Ζερμέν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο περιζήτητος κύριος Ραμπιό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.