ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Sold out διαρκείας για το πέταλο της Θύρας 7

Κάτι λιγότερες από 500 κάρτες διαρκείας έμειναν για το πέταλο των οργανωμένων της Θύρας 7, ώστε να είναι πάντα με κατειλημμένες θέσεις. Το ήθελαν να γίνει φέτος και θα έχει σαν αποτέλεσμα να μην κυκλοφορεί κανένα εισιτήριο, για τις θύρες που καταλαμβάνουν. Την είδηση έκανε γνωστή η Θύρα 7 μέσω του επίσημου προφίλ της στο...
Sold out διαρκείας για το πέταλο της Θύρας 7

Κάτι λιγότερες από 500 κάρτες διαρκείας έμειναν για το πέταλο των οργανωμένων της Θύρας 7, ώστε να είναι πάντα με κατειλημμένες θέσεις.

Το ήθελαν να γίνει φέτος και θα έχει σαν αποτέλεσμα να μην κυκλοφορεί κανένα εισιτήριο, για τις θύρες που καταλαμβάνουν.

Την είδηση έκανε γνωστή η Θύρα 7 μέσω του επίσημου προφίλ της στο Facebook.

Αναλυτικά το σχετικό ποστάρισμα:

«Λιγότερα από 500 είναι πλέον τα εναπομείναντα εισιτήρια στην Θύρα 7… Εξαντλήθηκαν όλα στις Θύρες 3-4-5- και 6 , και έχει ξεκινήσει η διάθεση αυτών που αντιστοιχούν στην Θύρα 7… ‘Όπως καταλαβαίνετε, όποιος δεν προνοήσει ΑΜΕΣΑ θα λείπει όλη την χρονιά από τα ερυθρόλευκα πάρτι στο πέταλο μας. Καθημερινά από τις 10 έως τις 6 στο γήπεδο Καραϊσκάκη θα διατίθενται τα τελευταία εναπομείναντα εισιτήρια διαρκείας . Επειδή όπως βλέπουμε θα σπάσει το φράγμα των 20,000 σύντομα, ειδικά στην Ευρώπη , πολύ δύσκολα θα μπορεί κάποιος να βρει εισιτήριο και στις υπόλοιπες θύρες λόγω του ότι κυκλοφορούν λιγότερα εξ αιτίας της παρουσίας φιλοξενουμένων και της ύπαρξης «νεκρών ζωνών» ασφαλείας…».

Η ερυθρόλευκη «κατασκοπεία» στο Βαλένθια – Μπέτις

Η ερυθρόλευκη «κατασκοπεία» στο Βαλένθια – Μπέτις

Πανηγύρισε για τη μεταγραφή του Τουρέ ο Μίτροβιτς!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Sold out διαρκείας για το πέταλο της Θύρας 7», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!