ΑΡΗΣ

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης για Λεβαδειακό και διαρκείας

Η ΠΑΕ ενημέρωσε τους φιλάθλους ότι τα εκδοτήρια θα είναι ανοικτά τη Δευτέρα (17/9) από τις 12:00 για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό
Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης για Λεβαδειακό και διαρκείας

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Άρη με τον Λεβαδειακό τη Δευτέρα (17/9) συνεχίζεται και η ΠΑΕ ενημέρωσε τους φιλάθλους για την ημέρα του αγώνα.

Συγκεκριμένα τα εκδοτήρια για τα εισιτήρια του αγώνα θα ανοίξουν στις 12:00, ενώ έγινε γνωστό ότι εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται και από την «Aris Fc Boutique».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι η ARIS F.C. Boutique αύριο, Σάββατο, θα είναι ανοικτή από τις 10:00 έως τις 18:00, την Κυριακή από τις 11:00 έως τις 19:00 για τη διάθεση τόσο των εισιτηρίων του αγώνα με τον Λεβαδειακό όσο και των διαρκείας.

Τη Δευτέρα, την ημέρα του παιχνιδιού, τα εκδοτήρια του Κλεάνθης Βικελίδης θα ανοίξουν στις 12:00, ενώ εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται από την ARIS F.C. Boutique μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης».

Ο Μάβραϊ στα γραφεία του Άρη (pic)

Πλήγμα με Βαλεριάνο στον Άρη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης για Λεβαδειακό και διαρκείας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.