ΑΕΚ

Rotation εν όψει… Άμστερνταμ η ΑΕΚ

Η ερμηνεία πίσω από την επιλογή του Ουζουνίδη να αφήσει εκτός αποστολής τους Γαλανόπουλο, Οικονόμου και Γκάλο
Rotation εν όψει… Άμστερνταμ η ΑΕΚ

 Η επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη να αφήσει τους Κώστα Γαλανόπουλο, Μάριο Οικονόμου και Ροντρίγκο Γκάλο εκτός αποστολής στο ματς του Σαββάτου (15/9, 20:30) κόντρα στον Πανιώνιο, προκάλεσε εν πολλοίς έκπληξη. Εχει όμως μια αρκετά λογικά εξήγηση. 

Οι τρεις παίκτες δεν συμπεριλήφθηκαν στα πλάνα του Εβρίτη τεχνικού και η πρώτη ανάγνωση δείχνει πως αυτό οφείλεται λόγω… Αγιαξ. Η πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ την ερχόμενη εβδομάδα πλησιάζει και το rotation που πραγματοποίησε ο κόουτς της “Ενωσης” μαρτυρά πως στοχεύει να έχει τους εν λόγω ποδοσφαιριστές όσο το δυνατόν πιο φρέσκους στην αναμέτρηση του “Γιόχαν Κρόιφ Αρένα”.

Εξάλλου, τόσο οι δυο Έλληνες, όσο και ο Βραζιλιάνος μπακ λογίζονται ως βασικοί και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα κόντρα στον “Αίαντα”. Ο Οικονόμου συμμετείχε στο παιχνίδι της Εθνικής στην Ουγγαρία και παρότι έκανε την αποφόρτιση και δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα στις προπονήσεις, προτιμήθηκε να μην προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ματς με τους Νεοσμυρνιώτες.

Ο Γαλανόπουλος μπορεί να μην κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αλλά σίγουρα ο Ουζουνίδης τον θέλει με καθαρό μυαλό και προσηλωμένο στο ματς με τον “Αίαντα”. Όσο για τον Γκάλο, ο 32χρονος μπακ μπορεί να μην βρίσκεται στο 100%, έπειτα κι από τον τραυματισμό του, αλλά προορίζεται για βασικός στο δεξί μεσοεπιθετικό άκρο. Ο λόγος, φυσικά η συνέπειά του, το γεγονός ότι “κολλάει” στις επιταγές ενός νευραλγικού ματς και η αυταπάρνηση που δείχνει. Επομένως, για να κατορθώσει να βγάλει ξανά αυτά τα στοιχεία στην Ολλανδία, δεν θα αγωνιστεί με τον Πανιώνιο.

Εκτός αποστολής Γαλανόπουλος, Οικονόμου και Γκάλο

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Rotation εν όψει… Άμστερνταμ η ΑΕΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.