ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αμόκ: «φτερά» 29.000 εισιτήρια εν όψει Μπέτις!

Όλα δείχνουν sold out στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League.
Αμόκ: «φτερά» 29.000 εισιτήρια εν όψει Μπέτις!

Κατάμεστο αναμένεται να είναι το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», το βράδυ της Πέμπτης (20/9, 22:00), όταν και ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ρεάλ Μπέτις, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου του Europa League.

Όπως ενημέρωσαν οι «ερυθρόλευκοι», μέχρι αυτήν την ώρα, έχουν κάνει… φτερά 29.000 «μαγικά χαρτάκια», ενώ την Τρίτη (18/9) διατέθηκαν και περισσότερα από 200 εισιτήρια διαρκείας! Η πώληση των εισιτηρίων, απλών και διαρκείας, συνεχίζεται το πρωί της Τετάρτης (19/9, 10:00) από τα εκδοτήρια του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά τις επιστροφές των εισιτηρίων από τη Ρεάλ Μπέτις, υπάρχουν αρκετά φθηνά εισιτήρια προς πώληση. Τα εισιτήρια για τον αγώνα με την ισπανική ομάδα διατίθενται όλο το 24ωρο μέσω ίντερνετ.

«Πάρε και εσύ θέση στην κερκίδα»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αμόκ: «φτερά» 29.000 εισιτήρια εν όψει Μπέτις!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.