CHAMPIONS LEAGUE

Ποκετίνο: «Μάθετε να σέβεστε τον προπονητή!»

Έξαλλος με τους δημοσιογράφους ο προπονητής της Τότεναμ
Ποκετίνο: «Μάθετε να σέβεστε τον προπονητή!»

Δεν ήταν τόσο η τρίτη σερί ήττα της Τότεναμ σε Πρέμιερ Λιγκ και Τσάμπιονς Λιγκ, όσο ο τρόπος με τον οποίο ήρθε. Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο βρέθηκε στο στόχαστρο των δημοσιογράφων μετά τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα με 2-1 από την Ίντερ και αυτός ξέσπασε πάνω τους.

«Δεν σέβεστε τους παίκτες που απόψε έδειξαν μεγαλύτερη ποιότητα από τον αντίπαλο. Όταν η απόφαση μου είναι να παίξω με συγκεκριμένους έντεκα, πρέπει να τη σέβεστε γιατί εγώ είμαι ο προπονητής. Είναι οδυνηρό να το ακούω όταν κάποιοι άνθρωποι δεν είναι παρόντες και εσείς τους κρίνετε με αυτό τον τρόπο», είπε ο Ποκετίνο, ο οποίος κρίθηκε αρνητικά για την απόφασή του να ξεκουράσει βασικούς αμυντικούς.

Η αλήθεια είναι πως μέχρι το 85’ δεν είχε κανένα πρόβλημα αμυντικά αφού η Ίντερ δεν υπήρχε στο γήπεδο, αλλά με ένα τρομερό γκολ του Ικάρντι από το… πουθενά, γύρισε τούμπα το ματς στις καθυστερήσεις.

«Είναι σκληρό. Η ομάδα άξιζε πολλά περισσότερα και πιστεύω πως ήταν η καλύτερη εμφάνιση μας από το ξεκίνημα της σεζόν. Ο μόνος τρόπος να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα είναι να παίζουμε όπως παίξαμε σήμερα. Οι στημένες φάσεις δεν είναι μόνο θέμα δουλειάς στην προπόνηση, χρειάζεται και τύχη αλλά και η κατάλληλη απόφαση την κατάλληλη στιγμή. Στο 1-0 το αποτέλεσμα είναι πάντα ανοιχτό και το πρόβλημα είναι πως δεν “σκοτώσαμε” το παιχνίδι», σχολίασε για το παιχνίδι ο τεχνικός της Τότεναμ και πρόσθεσε:

«Ο Χαντάνοβιτς ήταν φανταστικός κάτω από τα δοκάρια του σε κάποιες περιπτώσεις. Φυσικά οι οπαδοί της Ίντερ ήταν απίστευτοι μετά την ισοφάριση και βοήθησαν την ομάδα τους να φτάσει στη νίκη. Οφείλουμε να βελτιωθούμε σε ορισμένες καταστάσεις αγώνα. Αντιλαμβάνομαι το ποδόσφαιρο και καταλαβαίνω ότι δύσκολες περίοδοι μπορούν πάντα να εμφανιστούν.

Το σημαντικότερο είναι να είμαστε δυνατοί και είμαστε δυνατοί. Σήμερα δείξαμε πως θα είμαστε το ίδιο καλοί, όπως στο παρελθόν. Έχουμε ποιότητα και είδα σημάδια ανάκαμψης. Δείξαμε σπουδαία προσωπικότητα. Είχαμε τον έλεγχο μέσα στο San Siro, μια δύσκολη έδρα. Δείξαμε χαρακτήρα και σταθήκαμε άτυχοι που δεν κρατήσαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Κραυγή… επταετίας στο «Τζουζέπε Μεάτσα» (vid)

Ξέσπασε ο Σαλάχ, πετώντας μπουκάλι στο 3-2 του Φιρμίνιο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ποκετίνο: «Μάθετε να σέβεστε τον προπονητή!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.