ΤΕΝΙΣ

Αποκλείστηκε η Σάκκαρη στη Κίνα

Έχασε από την Γουάνγκ με 2-0 σετ
Αποκλείστηκε η Σάκκαρη στη Κίνα

Την ημέρα που η Μαρία Σάκκαρη έκανε ρεκόρ στην παγκόσμια κατάταξη, φτάνοντας στο Νο29, κατάλαβε πως να έχει και αντίστοιχη πτώση την επόμενη εβδομάδα. Ο λόγος είναι η ήττα της στον πρώτο γύρο του όπεν στο Γουχάν της Κίνας από την Κιάνγκ Γουάνγκ με 2-0 σετ.

Η Σάκκαρη είχε φτάσει ως τα ημιτελικά του τουρνουά πέρυσι, πράγμα που σημαίνει πως με τον πρόωρα αποκλεισμό της θα χάσει αρκετές θέσεις την επόμενη εβδομάδα.

Η Κινέζα αντίπαλός της, πήρε δύσκολα το πρώτο σετ με 7-5, αλλά στο δεύτερο με δύο μπρέικ πήρε το σετ με 6-2 και παράλληλα την πρόκριση στην επόμενη φάση όπου την περιμένει η Καρολίνα Πλίσκοβα.

Η Ελληνίδα τενίστρια αν και ξεκίνησε το ματς προηγούμενη με 4-1, έκανε πολλά λάθη και δέχτηκε την ήττα που θα την φέρει εκτός του Τοπ40 την άλλη βδομάδα.

Έμαθε αντίπαλο ο Τσιτσιπάς

Εν τω μεταξύ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμαθε τον πρώτο του αντίπαλο στο τουρνουά του Σενζέν. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, θα αντιμετωπίσει στις 07:00 ώρα Ελλάδας στην Σενζέν, τον Πιέρ Χιουζ Ερμπέρ, στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης.

Ρεκόρ με Νο29 στον κόσμο για Σάκκαρη

Νο 2 στο ταμπλό της Κίνας ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αποκλείστηκε η Σάκκαρη στη Κίνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.