ΠΑΟΚ BC

Επιστροφή σε φουλ ρυθμό για Αθηναίου

Εξακολουθούν, πάντως, να είναι αρκετά τα προβλήματα για τον Παπαθεοδώρου
Επιστροφή σε φουλ ρυθμό για Αθηναίου

Επιστροφή στο πρόγραμμα των προπονήσεων για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, που μετά το ρεπό της Δευτέρας (24/9), μπήκαν ξανά στο γήπεδο. Οι απουσίες ήταν και πάλι πολλές για τον Ηλία Παπαθεοδώρου, ωστόσο ο προπονητής του ΠΑΟΚ είδε για πρώτη φορά τον Γιάννη Αθηναίου να ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Το σημερινό (25/9) πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση μέσω βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής. Εκτός προγράμματος μένει πλέον ο Φιλ Γκος, ενώ για προληπτικούς λόγους δεν συμμετείχαν στην προπόνηση Ζάρας, Γκάρετ και ο Κόνιαρης που ακολούθησε μόνο ένα μέρος της προπόνησης. Ο Τσόχλας ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα.

Την Τετάρτη το πρόγραμμα της ομάδας περιλαμβάνει μία προπόνηση (16:00), ενώ το πρωί της Πέμπτης (27/9) η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει για την Αθήνα, όπου το ίδιο βράδυ (19:00) θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι σε φιλικό παιχνίδι. Στη Θεσσαλονίκη θα μείνουν μόνο οι τραυματίες Απόλλων Τσόχλας και Φιλ Γκος.

Νοκ άουτ ο Γκος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επιστροφή σε φουλ ρυθμό για Αθηναίου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.