ΣΠΟΡ

Με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ο αγιασμός στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Η εκδήλωση θα γίνει την 1η Οκτωβρίου στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης»
Με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ο αγιασμός στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα δώσει το «παρών» στον αγιασμό των τμημάτων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, που θα γίνει στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου.

«Μαζί μας θα βρίσκεται και σύσσωμη η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ο προπονητής, οι αθλητές, το τεχνικό επιτελείο, το διοικητικό προσωπικό και οι Ακαδημίες της», όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Α.Ο.

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος προσκαλεί όλους τους αθλητές, το διοικητικό προσωπικό και τους φιλάθλους του στον αγιασμό εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2018-19, ο οποίος θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου στις 18:00, στο γήπεδο “Απόστολος Νικολαΐδης”.

Πρόκειται για μία ιστορικής σημασίας κίνηση στον “ιερό” χώρο του γηπέδου της Λεωφόρου, παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και όλων των τμημάτων του Συλλόγου με τις Ακαδημίες τους.

Μαζί μας θα βρίσκεται και σύσσωμη η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ο προπονητής, οι αθλητές, το τεχνικό επιτελείο, το διοικητικό προσωπικό και οι Ακαδημίες της.

Η είσοδος για το κοινό και τους γονείς θα είναι από τις θύρες 2 και 5 ενώ θα είναι ανοιχτή και η ιστορική Θύρα 13.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ξεκινάει τη νέα χρονιά ενωμένος σαν “γροθιά” με στόχο την Αναγέννησή του ώστε να γίνει ξανά: “Πρωταθλητής σ’ όλα τα σπορ παντοτινός”!».

Γκάλης και Καρεμπέ ομιλητές στο Peace and Sport Regional Forum

Αποκλεισμός για τον Τσιτσιπά στην Κίνα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ο αγιασμός στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.