ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Την Κυριακή το 2ο street handball για το παιδί

Μπροστά απο το δημαρχείο του Βύρωνα
Την Κυριακή το 2ο street handball για το παιδί

Ο Αθηναϊκός ΑΣ Βύρωνα στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού «Be Active Hellas 2017» διοργανώνει το “2ο Street Handball” με την ονομασία «Παιχνίδι για το Παιδί».

Η ανακοίνωση του ΑΣ Αθηναϊκός:

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε το “2ο street handball παιχνίδι για το παιδί” το οποίο θα πραγματοποιηθεί μπροστά απο το δημαρχείο του Βύρωνα (Καραολή & Δημητρίου 32) το πρωί της Κυριακής 30/09/18 και ώρα έναρξης 11:00μ.μ. Ο Αθηναϊκός ΑΣΒ συνδιοργανώνει με την ΟΧΕ, ΓΓΑ (Beactive), και τον Δήμο Βύρωνα το event και περιμένει όλα τα παιδιά να έρθουν και να χαρούν το παιχνίδι στο δρόμο. Θα υπάρξει κοινωνικό παντοπωλείο (συγκέντρωση τροφίμων για το παντοπωλείο του Δήμου Βύρωνα) και συγκέντρωση σχολικών ειδών.

Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να μας αφήσετε σχόλιο στην παρακάτω φόρμα, καθώς και στο τηλέφωνο της αφίσας”.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Την Κυριακή το 2ο street handball για το παιδί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.