NBA

Αθλητής του NCAA νεκρός από πυροβολισμό

O 20χρονος φόργουορντ του LSU, Γουέιντ Σιμς πέθανε, έχοντας εμπλακεί σε επεισόδιο ανταλλαγής πυροβολισμών! Ο Σιμς δέχτηκε πυρά λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, κοντά στο χώρο του Πανεπιστημίου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και εξέπνευσε. Εμπαινε στον τρίτο χρόνο των σπουδών του στο LSU, μετρώντας 5.6 πόντους και 2.6 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, έχοντας 32 συμμετοχές...
Αθλητής του NCAA νεκρός από πυροβολισμό

O 20χρονος φόργουορντ του LSU, Γουέιντ Σιμς πέθανε, έχοντας εμπλακεί σε επεισόδιο ανταλλαγής πυροβολισμών!

Ο Σιμς δέχτηκε πυρά λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, κοντά στο χώρο του Πανεπιστημίου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και εξέπνευσε.

Εμπαινε στον τρίτο χρόνο των σπουδών του στο LSU, μετρώντας 5.6 πόντους και 2.6 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, έχοντας 32 συμμετοχές την περασμένη σεζόν στο NCAA.

Στο Λύκειο, ο Σιμς είχε κατακτήσει – με την ομάδα του σχολείου του – τρεις συνεχόμενες φορές τον τίτλο του τοπικού πρωταθλήματος στο Μπατόν Ρουζ.

Το πιο σημαντικό λάβαρο στην οροφή του ΟΑΚΑ (vid)

Φιλικό με τον Χολαργό δίχως τους Σαντ – Ρους και Καββαδά η ΑΕΚ

Δείτε πως ήταν (και πως έγινε) ο Μάρκανεν (pic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αθλητής του NCAA νεκρός από πυροβολισμό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.