SPORTMINUTE

Μελισσανίδης: “Πάμε όσο πιο γρήγορα γίνεται”

Η κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ συνεχίζεται με φουλ ρυθμούς και μάλιστα χθες έπεσε και η πρώτη πλάκα στα μπετά. Μάλιστα το παρών στο χώρο του εργοταξίου έδωσε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, επιβλέποντας τα έργα. Η ΠΑΕ δημοσίευσε φωτογραφίες από την πορεία των εργασιών, δείχνοντας ότι η δεύτερη φάση της κατασκευής της «Αγίας Σοφιάς» προχωράει...
Μελισσανίδης: “Πάμε όσο πιο γρήγορα γίνεται”

Η κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ συνεχίζεται με φουλ ρυθμούς και μάλιστα χθες έπεσε και η πρώτη πλάκα στα μπετά. Μάλιστα το παρών στο χώρο του εργοταξίου έδωσε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, επιβλέποντας τα έργα.

https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL/videos/2064987250209409/

Η ΠΑΕ δημοσίευσε φωτογραφίες από την πορεία των εργασιών, δείχνοντας ότι η δεύτερη φάση της κατασκευής της «Αγίας Σοφιάς» προχωράει πάρα πολύ καλά. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν είναι από το χώρο απέναντι από την Σκεπαστή.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Δ. Μελισσανίδης επισκέφτηκε το εργοτάξιο και μάλιστα έκατσε αρκετή ώρα. Μίλησε με τους εργολάβους και ρώτησε τα πάντα για την κατασκευή του γηπέδου. Λίγο αργότερα βρέθηκε στην αίθουσα συσκέψεων της «Δικέφαλος ΑΕ» μαζί με τον εκπρόσωπο της «Ερμώνασσα ΑΕ», Αλέξανδρο Μεταξά, τον Πάνο Παναγιωτίδη από την Dimand, τους Γιώργο και Παναγιώτη Βαγενά από την «Βαγενάς Τεχνική Εταιρία», αλλά και με τον εκπρόσωπο της «Δικέφαλος ΑΕ», Χρήστο Παπαδημητρίου. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ συνομίλησε με τους ιθύνοντες του έργου και μάλιστα φρόντισε να δώσει και την κατεύθυνση, εμφανώς ικανοποιημένος: «Παιδιά πάμε όσο πιο γρήγορα γίνεται»

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μελισσανίδης: “Πάμε όσο πιο γρήγορα γίνεται”», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.