ΠΑΟΚ

Στις κλήσεις του Αγκίρε ο Ουάρντα

Αναπόσπαστο μέλος της Εθνικής Αιγύπτου ο άσος του ΠΑΟΚ
Στις κλήσεις του Αγκίρε ο Ουάρντα

Κανονικά στη λίστα με τα ονόματα της Εθνικής Αιγύπτου βρίσκεται ο Αμρ Ουάρντα, ο οποίος κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό του προπονητή, Χαβιέ Αγκίρε.

Οι ημερομηνίες της διακοπής των πρωταθλημάτων λόγω Εθνικών ομάδων πλησιάζουν και στις κλήσεις που έφτασαν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, βρίσκεται και αυτό του Αιγύπτιου άσου, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα εξέτισε τιμωρία για παραβίαση του εσωτερικού κανονισμού στον Δικέφαλο.

Ο προπονητής των «Φαραώ» τον κάλεσε για την αναμέτρηση με την Σουαζιλάνδη που θα διεξαχθεί στις 12 Οκτωβρίου στο πλαίσιο των προκριματικών του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Τριπλό «χτύπημα» από ΠΑΟΚ

Όχι Αλεξάνταρ… Αλέξανδρος!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στις κλήσεις του Αγκίρε ο Ουάρντα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.