“Ερυθρόλευκο” το “Σαν Σίρο”

Έντονο ερυθρόλευκο στοιχείο θα έχει, όπως αναμενόταν, το «Σαν Σίρο» το βράδυ της Πέμπτης όπου ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μίλαν για την δεύτερη αγωνιστική του Europa League. Οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν ξεκινήσει… απόβαση στην Ιταλία για το ματς (04/10, 19:55) με τη Μίλαν, θα συνεχιστεί σήμερα και αύριο και μάλιστα υπάρχουν αισιόδοξες εκτιμήσεις που...
“Ερυθρόλευκο” το “Σαν Σίρο”

Έντονο ερυθρόλευκο στοιχείο θα έχει, όπως αναμενόταν, το «Σαν Σίρο» το βράδυ της Πέμπτης όπου ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μίλαν για την δεύτερη αγωνιστική του Europa League.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν ξεκινήσει… απόβαση στην Ιταλία για το ματς (04/10, 19:55) με τη Μίλαν, θα συνεχιστεί σήμερα και αύριο και μάλιστα υπάρχουν αισιόδοξες εκτιμήσεις που κάνουν λόγο ακόμα και για έναν αριθμό κοντά στους 6.000 φίλους των Πειραιωτών.

Ωστόσο, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν μπορεί να υπολογιστεί ακριβώς ο αριθμός των οπαδών του Ολυμπιακού που θα βρεθούν στο γήπεδο, διότι θα υπάρξουν και αρκετοί που μένουν στην Ιταλία.

Μίλαν – Ολυμπιακός: Tο πιθανότερο «ερυθρόλευκο» σχήμα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «“Ερυθρόλευκο” το “Σαν Σίρο”», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.