ΠΑΡΑFOOTBALL

Ο καλοκαιρινός έρωτας δυο Ελλήνων αθλητών και στο… βάθος πάγκος!

Αυτή αθλήτρια Εθνικής ομάδας. Αυτός ποδοσφαιριστής. Τα αθλήματά τους διαφέρουν, αλλά το timing της προετοιμασίας τους φαίνεται ήταν το σωστό για να αναπτυχθεί ένα όμορφο ειδύλλιο, καλοκαιρινό.
Ο καλοκαιρινός έρωτας δυο Ελλήνων αθλητών και στο… βάθος πάγκος!

Αυτή αθλήτρια Εθνικής ομάδας. Αυτός ποδοσφαιριστής. Τα αθλήματά τους διαφέρουν, αλλά το timing της προετοιμασίας τους φαίνεται ήταν το σωστό για να αναπτυχθεί ένα όμορφο ειδύλλιο, καλοκαιρινό όπως μάθαμε από τη στήλη Kakies του Sportime.

Γνωρίστηκαν στο βουνό… Εκεί που προετοιμάζονταν και γρήγορα «κέρδισαν» ο ένας τον άλλο κι… έχασαν το μυαλό τους. Η παράλληλη προετοιμασία τους που διήρκησε πολλές ημέρες ήταν αρκετή για να το προχωρήσουν πολύ, αλλά ο ποδοσφαιριστής έγινε αντιληπτός από το αφεντικό της ομάδας, που χτύπησε προειδοποιητικό καμπανάκι.

Του ζήτησε να αφοσιωθεί στις υποχρεώσεις της ομάδας του και να συνέλθει, αλλιώς θα… φάει πάγκο.

Αποκαλύφθηκε σήμερα το όνομα έκπληξη του Nomads – Oι αθλητές που πάνε Μαδαγασκάρη

Μαρίνα Πρίγιοβιτς: «Εγώ δεν ήθελα να πάμε στην Κίνα»

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο καλοκαιρινός έρωτας δυο Ελλήνων αθλητών και στο… βάθος πάγκος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.