ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίλαν – Ολυμπιακός: Mε 11 αλλαγές οι «ερυθρόλευκοι»!

Ολικό «λίφτινγκ» από τον Πέδρο Μαρτίνς στο βασικό σχήμα.
Μίλαν – Ολυμπιακός: Mε 11 αλλαγές οι «ερυθρόλευκοι»!

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρατάσσει τον Ολυμπιακό κόντρα στη Μίλαν με έντεκα νέα πρόσωπα, σε σχέση με τον αγώνα Πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» κάνει απόλυτο rotation, καθώς δίνει φανέλα βασικού σε έντεκα ποδοσφαιριστές, που δεν είχαν βρεθεί στην εντεκάδα κόντρα στους Θεσσαλονικείς. Είναι προφανές, λοιπόν, ότι στο μυαλό του βρίσκεται το ματς της Κυριακής (7/10) με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Στο βασικό σχήμα των Πειραιωτών βρίσκεται ο Ιβοριανός σούπερ σταρ Γιάγια Τουρέ, ενώ για τους Ιταλούς ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν αποθεραπεύτηκε και είναι στην εντεκάδα της Μίλαν για τον αγώνα στο Σαν Σίρο.

Η εντεκάδα της Μίλαν: Ρέινα, Καλάμπρια, Μποναβεντούρα, Καστιγέχο, Σούσο, Ιγκουαΐν, Ρομανιόλι, Μπακαγιοκο, Σαπάτα, Μπίγλια, Ροντρίγκες.

Στον πάγκο της Μίλαν βρίσκονται οι Ντοναρούμα, Τσαλχάνογλου, Μπορίνι, Μουσάτσιο, Κουτρόνε, Κεσιέ, Λασάλτ.

Η εντεκάδα του Ολυμπιακού: Σα, Τοροσίδης, Μιράντα, Σισέ, Κούτρης, Γκιγιέρμε, Νάτχο, Τουρέ, Φετφατζίδης, Ναουέλ, Γκερέρο.

Στον πάγκο του Ολυμπιακού βρίσκονται οι Γιαννιώτης, Καμαρά, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Χασάν, Μεριά, Ποντένσε. Ο Μαρτίνς είχε συμπεριλάβει στην αποστολή 19 παίκτες και από την τελική 18άδα αποκλείστηκε ο Χουτεσιώτης.

Σέντρα, στην αναμέτρηση, στις 19:55.

https://www.facebook.com/OlympiacosFC/posts/2323396507675352

Να σημειωθεί πως μόνο ο Φετφατζίδης διατήρησε τη θέση του στο βασικό σχήμα, συγκριτικά με το παιχνίδι απέναντι στη Ρεάλ Μπέτις, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Υπενθυμίζεται η εντεκάδα του Ολυμπιακού, στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου (20/9, 0-0): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Φετφατζίδης, Φορτούνης, Ποντένσε, Χασάν.

Το Μιλάνο στα ερυθρόλευκα!

https://www.facebook.com/OlympiacosFC/posts/2323322771016059

Μίλαν – Ολυμπιακός: «κοκκίνισε» το Μιλάνο! (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μίλαν – Ολυμπιακός: Mε 11 αλλαγές οι «ερυθρόλευκοι»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.