ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» πάθος για νίκη!

Οι συζητήσεις των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς και η πίστη για νίκη στο ΟΑΚΑ.
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» πάθος για νίκη!

Το κλίμα στον Ολυμπιακό είναι εξαιρετικό και οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς θέλουν να δώσουν χαρά στους οπαδούς της ομάδας και να τους ανταμείψουν για τη στήριξή τους.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν, το πρωί της Κυριακής (7/10), το καθιερωμένο χαλάρωμα στο Ρέντη, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ρίχνει το βάρος στις στατικές φάσεις. Το πάθος στο Λιμάνι για νίκη, ξεχειλίζει. Είναι ένα ματς, που μπορεί να επαναφέρει την ηρεμία στην ομάδα, μετά τις δύο διαδοχικές ήττες από τον ΠΑΟΚ και τη Μίλαν.

Στις μεταξύ τους συζητήσεις, οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς βλέπουν ως μία τεράστια ευκαιρία για ανάκαμψη την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ. Υπάρχει πίστη για τη νίκη και οι ποδοσφαιριστές θέλουν να κάνουν ένα «δώρο» στον κόσμο του Ολυμπιακού, που τους έχει στηρίξει απίστευτα στην τρέχουσα σεζόν.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι το πρόσωπο του αγώνα. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είναι πανέτοιμος ψυχολογικά και θέλει να επιστρέψει στις θετικές εμφανίσεις, καθώς μετά την πρώτη διακοπή για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων δείχνει να έχει χάσει το ρυθμό που είχε αποκτήσει στο ξεκίνημα της αγωνιστικής χρονιάς. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει προετοιμάσει ψυχολογικά τον Λάζαρο, έχει μιλήσει στον διεθνή εξτρέμ, και περιμένει ένα ώριμο και ποιοτικό παιχνίδι από τον Χριστοδουλόπουλο. Ο παίκτης του Ολυμπιακού, ξέχωρα από το ομαδικό, έχει και προσωπικό κίνητρο, καθώς όλη αυτή η ιστορία και η δικαστική διαμάχη με την ΑΕΚ τον έχουν ταλαιπωρήσει και κουράσει ψυχολογικά.

Γκιλιέρμε: «Ήρθα στον Ολυμπιακό για τον τίτλο»

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Θρύλε, άλλαξέ το!

Η «κιτρινόμαυρη» πρόκληση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» πάθος για νίκη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!