WORLD FOOTBALL

Μπόλτ : «Προτιμώ τον Κριστιάνο από τον Μέσι»

Την δική του άποψη εξέφρασε ο Γιουσέιν Μπόλτ, αναφερόμενος στον ποιον θεωρεί καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο
Μπόλτ : «Προτιμώ τον Κριστιάνο από τον Μέσι»

Το όνειρο του πραγματικότητα έκανε πριν από λίγο καιρό ο Γιουσέιν Μπόλτ, καταφέρνοντας να δοκιμαστεί στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης των 100 αλλά και των 200 μέτρων, συμμετείχε κανονικά σε όλη την προπόνηση της γερμανικής ομάδας και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο που βρέθηκε εκεί.

Ο Τζαμαϊκανός ρωτήθηκε από το  B/R Football, για την εμπειρία του αλλά και για τον ποιον θεωρεί καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο λέγοντας :

«Ανάμεσα στον Μέσι και τον Ρονάλντο, επιλέγω τον Πορτογάλο. Κυριάρχησε στην Premier League με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τώρα κυριαρχεί στην La Liga με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Κριστιάνο έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα. Είμαι ένας μεγάλος οπαδός του».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπόλτ : «Προτιμώ τον Κριστιάνο από τον Μέσι»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.