SUPER LEAGUE 2

Football League: Κρίσιμη συνάντηση με Βασιλειάδη

Στον αέρα βρίσκεται ακόμα η μέρα έναρξης του πρωταθλήματος
Football League: Κρίσιμη συνάντηση με Βασιλειάδη

Το μοναδικό επαγγελματικό πρωτάθλημα στην Ευρώπη που δεν έχει ξεκινήσει ακόμα είναι αυτό της Football League, λόγω βέβαια, και των πολλών οικονομικών προβλημάτων.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης προσπαθεί να λύσει τα ζητήματα που υπάρχουν, με κυριότερο το τηλεοπτικό, μιας και ακόμα δεν έχει επέλθει πλήρη συμφωνία με την ΕΡΤ.

Έτσι, οι ομάδες της Football League αρνούνται να δοθεί και επίσημα η μέρα έναρξης του νέου πρωταθλήματος, έως ότου υπογραφούν τα συμβόλαιο με τη δημόσια τηλεόραση.

Άπαντες περιμένουν να συναντηθούν σήμερα Τετάρτη (10/10) με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, ο οποίος και λέγεται πως θα καταθέσει πρόταση για συγκεκριμένες χορηγίες. Μία εξ αυτών αφορά στοιχηματική εταιρεία, η οποία και θα αποτελέσει τον κεντρικό χορηγό της Football League.

Θυμίζουμε ότι η ΕΡΤ προσφέρει 1.8 εκατ. ευρώ, ενώ η Football League ζητάει 2.5 εκατομμύρια.

Συμφώνησε με Σουργιά ο ΑΟΧ Κισσαμικός

Φιλικό με Αστέρα στην Τρίπολη η Παναχαϊκή

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Football League: Κρίσιμη συνάντηση με Βασιλειάδη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.