ΠΑΟΚ

Πρόστιμο στον Λουτσέσκου για τις δηλώσεις περί Χίτλερ

Όπως προβλέπει ο κανονισμός ο Ρουμάνος τεχνικός τιμωρήθηκε με πρόστιμο
Πρόστιμο στον Λουτσέσκου για τις δηλώσεις περί Χίτλερ

Με την προβλεπόμενη ποινή τιμωρήθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τις δηλώσεις που ενέπλεκε τον Χίτλερ με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Ρουμάνος τεχνικός κλήθηκε να καταβάλει ποινή ύψους 28.000 ευρώ, μετά από απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ που αφορούν λεγόμενά του σε ΜΜΕ της πατρίδας του.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

“Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

Επέβαλε στον Ραζβάν Λουτσέσκου χρηματική ποινή ύψους 28.000€ για δηλώσεις του σε ειδησεογραφική ιστοσελίδα της Ρουμανίας, οι οποίες κατέστησαν τον προπονητή του ΠΑΟΚ πειθαρχικά ελεγκτέο.

Επέβαλε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ χρηματική ποινή ύψους 15.000€ (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΟΚ-Άρης)”.

Σύμφωνα με τον κανονισμό, η πρώτη παραβίαση τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο, η δεύτερη με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και η τρίτη μπορεί να επισύρει μέχρι και ποινή αφαίρεσης βαθμών.

Λουτσέσκου: «Μόνο στη Γερμανία του Χίτλερ»

Χτύπησε ο Μαουρίσιο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρόστιμο στον Λουτσέσκου για τις δηλώσεις περί Χίτλερ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.