ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Χίμκι – Ολυμπιακός: Τελευταία στιγμή ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου ταξίδεψε με την αποστολή του Ολυμπιακού στη Μόσχα, για την αναμέτρηση της Παρασκευής (12/10) με τη Χίμκι, με τη συμμετοχή του να κρίνεται την τελευταία στιγμή. Ο διεθνής γκαρντ, ο οποίος ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα, προπονήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (11/10) με τους «ερυθρόλευκους», όμως ο Ντέιβιντ Μπλατ θα αποφασίσει την παρουσία...
Χίμκι – Ολυμπιακός: Τελευταία στιγμή ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου ταξίδεψε με την αποστολή του Ολυμπιακού στη Μόσχα, για την αναμέτρηση της Παρασκευής (12/10) με τη Χίμκι, με τη συμμετοχή του να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

Ο διεθνής γκαρντ, ο οποίος ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα, προπονήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (11/10) με τους «ερυθρόλευκους», όμως ο Ντέιβιντ Μπλατ θα αποφασίσει την παρουσία του στη δωδεκάδα της αναμέτρησης λίγο πριν το τζάμπολ.

Χίμκι-Ολυμπιακός: Αναχώρησαν για Ρωσία με Παπανικολάου οι «ερυθρόλευκοι» (pics)

Έσπασε το περσινό ρεκόρ στα διαρκείας ο Ολυμπιακός

Έσπασε το περσινό ρεκόρ στα διαρκείας ο Ολυμπιακός

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χίμκι – Ολυμπιακός: Τελευταία στιγμή ο Παπανικολάου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.