ΠΑΟΚ

Αγωνία για Μαουρίσιο στον ΠΑΟΚ

Υποβάλλεται σε μαγνητική ο 29χρονος άσος
Αγωνία για Μαουρίσιο στον ΠΑΟΚ

Ο Ζοσέ Μαουρίσιο κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης χτύπησε στο δεξί γόνατο και σήμερα αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Στις τάξεις του Δικεφάλου υπάρχει μεγάλη αγωνία για την κατάσταση του Βραζιλιάνου άσου καθώς ακολουθούν δύο πολύ σημαντικά ματς απέναντι σε Αρη (εκτός) και Παναθηναϊκό (εντός) για τη Super League ενώ ενδιάμεσα υπάρχει και η εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Ουγγρική Βίντι για τους ομίλους του Europa League.

Από τα αποτελέσματα της μαγνητικής θα καθοριστεί και το διάστημα απουσίας του Μαουρίσιο από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, με τον 29χρονο άσο να είναι μία από τις πολυτιμότερες μονάδες της ομάδας του Λουτσέσκου μέχρι τώρα στο φετινό πρωτάθλημα.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των Big 4 με την UEFA

«Ο Πρίγιοβιτς θέλει να μείνει μια… ζωή στον ΠΑΟΚ»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αγωνία για Μαουρίσιο στον ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.