WORLD FOOTBALL

Mπαρτσελόνα για Αλντερβάιρελντ

Ο τραυματισμός του Τόμας Βερμάελεν είχε ως αποτέλεσμα ο Ερνέστο Βαλβέρδε να μείνει μονάχα με δύο διαθέσιμες επιλογές στο κέντρο της άμυνας. Οι Ζεράρ Πικέ και Κλεμέν Λενγκλέ αποτελούν τις μοναδικές επιλογές και έτσι η ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι αναγκαία. Όπως μεταδίδουν αγγλικά ΜΜΕ, ο Τόμπι Αλντερβάιρελντ της Τότεναμ βρίσκεται στη λίστα...
Mπαρτσελόνα για Αλντερβάιρελντ

Ο τραυματισμός του Τόμας Βερμάελεν είχε ως αποτέλεσμα ο Ερνέστο Βαλβέρδε να μείνει μονάχα με δύο διαθέσιμες επιλογές στο κέντρο της άμυνας.

Οι Ζεράρ Πικέ και Κλεμέν Λενγκλέ αποτελούν τις μοναδικές επιλογές και έτσι η ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι αναγκαία. Όπως μεταδίδουν αγγλικά ΜΜΕ, ο Τόμπι Αλντερβάιρελντ της Τότεναμ βρίσκεται στη λίστα των «Μπλαουγκράνα», με το συμβόλαιό του να λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τη φετινή σεζόν ο Μαουρίσιο Ποκετίνο έχει δώσει φανέλα βασικού στον 29χρονο Βέλγο λόγω του τραυματισμού του Bερτόγκεν, με τους «πετεινούς» πάντως να είναι ανοιχτοί σε πιθανή πώλησή του.

Ο Ματέις ντε Λιχτ του Άγιαξ αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο, όμως οι οικονομικές απαιτήσεις και η απροθυμία των Ολλανδών να τον παραχωρήσουν τον Ιανουάριο αναγκάζουν την πρωταθλήτρια Ισπανίας να αναζητήσει άλλες λύσεις.

Προσεχώς…ελεύθεροι (pics)

 

«Κοιτάζει» τον Ινσίνιε η Λίβερπουλ

Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Στην κόψη του ξυραφιού ο γιος Αντσελότι: Η πρόκριση στο Λιμπερταδόρες θα κρίνει το μέλλον του στην Μποταφόγκο

Στην κόψη του ξυραφιού ο γιος Αντσελότι: Η πρόκριση στο Λιμπερταδόρες θα κρίνει το μέλλον του στην Μποταφόγκο

Ο Ντάβιντε Αντσελότι βρίσκεται υπό ασφυκτική πίεση στην Μποταφόγκο, με τη διοίκηση να συνδέει ευθέως την παραμονή του με την έξοδο στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Απίθανο blooper στο Ακτή Ελεφαντοστού – Μοζαμβίκη

Απίθανο blooper στο Ακτή Ελεφαντοστού – Μοζαμβίκη

Αδιανόητη χαμένη ευκαιρία στο Ακτή Ελεφαντοστού - Μοζαμβίκη, με τον παίκτη να μπερδεύει τα πόδια του και τον Γκίμα να σώζει πάνω στη γραμμή.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Kαμερούν – Γκαμπόν: Πέρασε ως αλλαγή και αποθεώθηκε ο Ομπαμεγιάνγκ

Kαμερούν – Γκαμπόν: Πέρασε ως αλλαγή και αποθεώθηκε ο Ομπαμεγιάνγκ

Οι θεατές έδειξαν τον σεβασμό και την αναγνώριση προς το πρόσωπό του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Kαμερούν – Γκαμπόν: Σπουδαία επέμβαση από τον Επασί

Kαμερούν – Γκαμπόν: Σπουδαία επέμβαση από τον Επασί

Πρώην τερματοφύλακας του ΟΦΗ και του Λεβαδειακού «λάμπει» στο Κόπα Άφρικα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο νέος Ζιντάν

Ο νέος Ζιντάν

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ήταν ένας και μοναδικός, δύσκολο να βγει τέτοιος παίκτης αλλά ο ίδιος μπορεί να χαίρεται

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Έντρικ στη Λιόν με δανεισμό για να βρει χώρο

Ο Έντρικ στη Λιόν με δανεισμό για να βρει χώρο

Ο Έντρικ συμφώνησε να πάει δανεικός στη Λιόν ως το τέλος της σεζόν, ψάχνοντας χρόνο συμμετοχής και επιστροφή στην Εθνική Βραζιλίας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μαριέλα Νησωτάκη: Η Ελληνίδα της Σαουθάμπτον που κυνηγά ταλέντα

Μαριέλα Νησωτάκη: Η Ελληνίδα της Σαουθάμπτον που κυνηγά ταλέντα

Σε μια εποχή που τα κλαμπ ψάχνουν όχι μόνο παίκτες αλλά και ανθρώπους που τους ανακαλύπτουν πρώτοι, μία Ελληνίδα έχει ήδη περάσει τα τεστ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Μάρθα Στιούαρτ αγοράζει ποσοστό στη Σουόνσι

Η Μάρθα Στιούαρτ αγοράζει ποσοστό στη Σουόνσι

Η Μάρθα Στιούαρτ έγινε μειοψηφική ιδιοκτήτρια της Σουόνσι, ακολουθώντας τον Snoop Dogg και τον Λούκα Μόντριτς σε μια αλλιώτικη κίνηση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πήρε την κατηφόρα ο Χουάνγκ – Αν έμενε στον Ολυμπιακό θα έκανε τώρα 20 εκατ. ευρώ

Πήρε την κατηφόρα ο Χουάνγκ – Αν έμενε στον Ολυμπιακό θα έκανε τώρα 20 εκατ. ευρώ

Όλα ήταν... τέλεια ώσπου ένας Τούρκους δικηγόρος τον... παραμύθιασε και έφυγε από τον Ολυμπιακό νύχτα.

Ποδόσφαιρο