ΙΣΠΑΝΙΑ

Κίνηση-έκπληξη της Μπαρτσελόνα για Ιβάνοβιτς

Οι τραυματισμοί των Ουμτιτί και Βερμάελεν έχουν δημιουργήσει κενό στα στόπερ της Μπαρτσελόνα, που σκέφτεται τη λύση του Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς
Κίνηση-έκπληξη της Μπαρτσελόνα για Ιβάνοβιτς

Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της Μπαρτσελόνα, αποτελούμενο από τους Πικέ και Ουμιτί έμοιαζε απίθανο να σπάσει, ακόμα και μετά την έλευση του Λενγκλέ από τη Σεβίλλη.

Εντούτοις ένας τραυματισμός στο γόνατο έχει αναγκάσει τον Γάλλο στόπερ να μείνει εκτός από τις 28 Σεπτεμβρίου, χωρίς να υπάρχει ακριβές χρονικό διάγραμμα επιστροφής του.Ο -έτσι κι αλλιώς ευπαθής- Τόμας Βερμάελεν επέστρεψε με πρόβλημα από την εθνική Βελγίου και θα απουσιάσει για έξι εβδομάδες. Συνεπώς δημιουργείται μια αμυντική… ανασφάλεια στους «μπλαουγκράνα» που απομένουν με δύο στόπερ αυτό το διάστημα και οι σκέψεις είναι όλο και πιο έντονες για απόκτηση παίκτη.

Η λύση που προβάλει όλο και ως πιο πιθανή, λόγω εμπειρίας και του γεγονότος ότι δεν θα… απαιτεί θέση βασικού, είναι ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς!

Ο 34χρονος Σέρβος αμυντικός μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι από τη Ζενίτ, συνεπώς η απόκτησή του δεν θα είναι δύσκολη.

Φούλαμ και Κρίσταλ Πάλας τον έχουν επίσης προσεγγίσει, αλλά προφανώς δεν μπορεί να αρνηθεί την προοπτική της (ανέλπιστης) μεταγραφής στην Μπαρτσελόνα σε αυτή τη φάση της καριέρας του.

Έξι εβδομάδες εκτός ο Βερμάελεν

Premier League: Η λίστα των τραυματιών από τις εθνικές ομάδες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κίνηση-έκπληξη της Μπαρτσελόνα για Ιβάνοβιτς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Άγγελος Ρουχωτάς

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.