ΙΣΠΑΝΙΑ

Πρόεδρος Ατλέτικο : «Ο Γκριζμάν έχει συμβόλαιο»

Οι φήμες για την μεταγραφή του Γκριζμάν στην Μπαρτσελόνα δίνουν και παίρνουν τον τελευταίο καιρό, ωστόσο ο πρόεδρος της Ατλέτικο ήρθε να δώσει την απάντηση του σε όλες αυτές. Στα δημοσιεύματα που θέλουν τον Γκριζμάν να πηγαίνει στην Μπαρτσελόνα, απάντησε ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης, διαψεύδοντας τα πάντα. Ο Ενρίκε Θερέρο δεν έδειξε ότι ανησυχεί...
Πρόεδρος Ατλέτικο : «Ο Γκριζμάν έχει συμβόλαιο»

Οι φήμες για την μεταγραφή του Γκριζμάν στην Μπαρτσελόνα δίνουν και παίρνουν τον τελευταίο καιρό, ωστόσο ο πρόεδρος της Ατλέτικο ήρθε να δώσει την απάντηση του σε όλες αυτές.

Στα δημοσιεύματα που θέλουν τον Γκριζμάν να πηγαίνει στην Μπαρτσελόνα, απάντησε ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης, διαψεύδοντας τα πάντα.

Ο Ενρίκε Θερέρο δεν έδειξε ότι ανησυχεί από κάτι, ενώ τόνισε πως ο Γάλλος επιθετικός έχει συμβόλαιο και προτεραιότητα του είναι να παραμείνει στους «Ροχιμπλάνκος».

Αναλυτικά τα όσα είπε :

«Ο Γκριζμάν έχει συμβόλαιο και δεν μπορεί να υπογράψει σε άλλη ομάδα. Δεν μου έχει πει ότι σκοπεύσει να φύγει οπότε θα μου φαινόταν περίεργο κάτι τέτοιο. Το σημαντικό είναι ότι κανείς δεν μπορεί να το πάρει δίχως την άδειά μας. Είναι χαρούμενος και πιστεύω ότι θέλει να παραμείνει».

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρόεδρος Ατλέτικο : «Ο Γκριζμάν έχει συμβόλαιο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.