NBA

Ξέσπασμα Γουόλτον και «καρφιά» για Χάρντεν

Ο προπονητής των Λέικερς τα έβαλε με τους διαιτητές μετά το τέλος του αγώνα με το Σαν Αντόνιο
Ξέσπασμα Γουόλτον και «καρφιά» για Χάρντεν

Η ήττα των Λος Άντζελες Λέικερς από τους Σαν Αντόνιο Σπερς με 143-142 στην παράταση, έφερε και το ξέσπασμα του Λουκ Γουόλτον. Ο προπονητής των Λέικερς τα έβαλε με την διαιτησία, καθώς ήταν ενοχλημένος από το γεγονός ότι ο αντίπαλος σούταρε 38 βολές (έναντι 26 της ομάδας του), κάτι που συνέβη και στο ματς με το Χιούστον.

Ο Γουόλτον μάλιστα εκτός από τους διαιτητές, πέταξε «καρφιά» και για τον Τζέιμς Χάρντεν, λέγοντας πως περισσότερο κάνει θέατρο και παίρνει φάουλ πολύ εύκολα, κάτι που δεν συμβαίνει με τους δικούς του παίκτες.

«Δεν θα έλεγα τίποτα, γιατί θέλω να κρατήσω τα λεφτά μου, αλλά δεν μπορώ άλλο. Είναι 70+ πόντοι από την ρακέτα εναντίον 50+ πόντων. Μας ξεπέρασαν ξανά στις βολές… 38 βολές! Δείτε την φάση, στην οποία πήρα τεχνική ποινή. Δείτε τι έκαναν στον Λεμπρόν. Είναι ακριβώς αυτά που έκαναν οι Κρις Πολ και Τζέιμς Χάρντεν και είχαν 30 βολές τις προάλλες. Συνέχεια τα ίδια!», είπε αρχικά και συνέχισε έξαλλος:

«Δείτε τι έκανε ο Τζος Χαρτ. Αγωνίστηκε για 40 λεπτά και αυτό που έκανε συνεχώς ήταν να πηγαίνει δυνατά προς το καλάθι. Καμία βολή! Μηδέν! Ξέρω πως είναι νεαροί, αλλά ας μην επιβραβεύουμε τους ανθρώπους που κάνουν θέατρο, και όχι αυτούς που παίζουν δυναμικά και επιτίθενται προς το καλάθι».

Με πρωταγωνιστή τον Γιάννη το Top-10 του NBA (vid)

Ξέσπασαν στους Σανς οι Γουόριορς – Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Ντόντσιτς (vids)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξέσπασμα Γουόλτον και «καρφιά» για Χάρντεν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.