SPORTIME BET

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ – Γερ. Μανωλίδης: Ποντάροντας στα γκολ!

Ποντάρισμα στο σκοράρισμα από τον Γεράσιμο Μανωλίδη στις αναμετρήσεις Ντόρτμουντ – Ατλέτικο και Μπριζ – Μονακό.
Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ – Γερ. Μανωλίδης: Ποντάροντας στα γκολ!

Από τις αγωνιστικές ημέρες που δύσκολα βγάζεις άκρη σε ότι έχει να κάνει με τα σημεία, η σημερινή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα μου πείτε, χθες ήταν καλύτερα τα πράγματα; Όχι! Από τη στιγμή που δεν βγήκαν οι επιλογές στα σημεία λοιπόν, σειρά έχει το ποντάρισμα στα τέρματα.

Απολογισμός

Μηδέν εις το πηλίκο. Και μάλιστα με τρανταχτές αστοχίες. Πολύ κατώτερη της Γιουβέντους, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε δίκαια. Παρότι προηγήθηκε δικαίως δεν κέρδισε η Βαλένθια τη Γιουνγκ Μπόις, Μάλιστα δεν ήθελε και πολύ να δεχτεί γκολ και να ηττηθεί στο φινάλε από τους πρωταθλητές Ελβετίας.

Σκοράρουν

Από όπου κι αν το πιάσεις το παιχνίδι της Ντόρτμουντ κόντρα στην Ατλέτικο… μυρίζει «Χ». Μεσαίο σημείο, σπάνια ιντριγκάρει για στοιχηματισμό. Το ζητούμενο είναι πως μοιάζει δύσκολο το συγκεκριμένο ματς και με τη φόρα που έχει η Μπορούσια να μείνει στο… 0-0. Οι αμυντικές ανορθογραφίες της Ντόρτμουντ και το γεγονός πως σκοράρει συνεχώς, κάνουν αρκετά ελκυστική την επιλογή του εκατέρωθεν σκοράρίσματος στο ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Από ένα γκολ για κάθε ομάδα λοιπόν.

Interwetten.gr, με πρόγραμμα επιβράβευσης για όλους! 21+

Στο έτερο παιχνίδι του ομίλου, Κλαμπ Μπριζ και Μονακό ουσιαστικά παίζουν ένα καθοριστικό παιχνίδι για την 3η θέση. Δηλαδή για το ποια από τις δύο ομάδες θα συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ. Προβληματική η εικόνα των Μονεγάσκων, δεν… έστρωσαν ούτε με τον Τιερί Ανρί (νωρίς ακόμα βέβαια), αρκετά καλύτερα τα πράγματα στους Βέλγους. Πολλές απουσίες έχει η γαλλική ομάδα τόσο στην άμυνα, όσο και κάτω από τα δοκάρια. Με δεδομένη την επιθετικότητα της Μπριζ, τις απουσίες της Μονακό αλλά και το γεγονός πως ψάχνει ένα ξέσπασμα η ομάδα του Ανρί, το over στη συγκεκριμένη αναμέτρηση δίνεται ψηλά και επιλέγεται.

Ελκυστικό το διπλό της Πόρτο, όπως και η κόντρα της Μπαρτσελόνα στο ματς με την Ιντερ, λόγω αποδόσεων. Στην τελική διαλογή έμειναν εκτός. Είπαμε, όχι σημεία σήμερα.

Μονό
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ   G/G     1,77

Συμπλήρωμα
ΜΠΡΙΖ – ΜΟΝΑΚΟ  OVER  1,80

Γεράσιμος Μανωλίδης (facebook, twitter)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ – Γερ. Μανωλίδης: Ποντάροντας στα γκολ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…