ΒΟΛΕΪ

Ο Παναθηναϊκός ζητάει το τηλεοπτικό ριπλέι για τους διαιτητές

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός προσπαθεί να ρίξει τους τόνους μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι της περασμένης Δευτέρας με τον Ολυμπιακό
Ο Παναθηναϊκός ζητάει το τηλεοπτικό ριπλέι για τους διαιτητές

Επιστολή στον πρόεδρο του ΕΣΑΠ, Παντελή Ταρνατόρο, έστειλε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, ζητώντας από τους διαιτητές να έχουν δικαίωμα να βλέπουν το τηλεοπτικό ριπλέι.

Μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού αλλά και τις ανακοινώσεις που ακολούθησαν, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός θέλησε να ρίξει τους τόνους και σε αυτό αποσκοπεί κι η επιστολή στον ΕΣΑΠ.

Στην επιστολή αναφέρεται:

«Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε την πρόταση μας για βελτίωση της προκήρυξης του Πρωταθλήματος σχετικά με την ευελιξία που μπορεί να δίνεται στους διαιτητές κατά την διάρκεια τηλεοπτικών αγώνων.

Ειδικότερα στο άρθρο 10.5 προβλέπεται η χρήση της Ηλεκτρονικής Επιδιαιτησίας (Video Referee) μόνο για τους τελικούς αγώνες για τις θέσεις 1-2. Η πρόταση μας για έκδοση συμπληρωματικής προκήρυξης, και παράλληλο αίτημα προς όλους τους αρμόδιους φορείς (Ε.Ο.ΠΕ., Κ.Ε.Δ./ΕΟΠΕ, F.I.V.B κλπ}, είναι να επεκταθεί το άρθρο και να ισχύει σε όλους τους αγώνες που έχουν τηλεοπτική κάλυψη, ταυτόχρονα δίνοντας την δυνατότητα στους διαιτητές να συμβουλεύονται το τηλεοπτικό replay αντί του Video Referee».

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «Να γίνει πράξη η επιθυμία των ομάδων»

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Να παίξουμε από το 13-11, όπως θέλετε!»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Παναθηναϊκός ζητάει το τηλεοπτικό ριπλέι για τους διαιτητές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.