ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ-Βίντι: Νίκη και προβάδισμα πρόκρισης

Να συνεχίσει το σερί του θέλει ο Δικέφαλος
ΠΑΟΚ-Βίντι: Νίκη και προβάδισμα πρόκρισης

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 22:00 (CosmoteSport3) τη Βίντι στην Τούμπα για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο «δικέφαλος» προερχόμενος από ένα τρομερό σερί επτά νικών στο ελληνικό πρωτάθλημα, θέλει να πετύχει τη δεύτερη νίκη του στην διοργάνωση και να γίνει το απόλυτο φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση μαζί με την Τσέλσι. Οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και θα επιδιώξουν να διευρύνουν το σερί που έχουν χτίσει το τελευταίο διάστημα, συνδυάζοντάς το με μία καλή εμφάνιση μπροστά στο κοινό τους.

Στο αποψινό ματς θα προφυλαχθεί ο αρχηγός, Αντελίνο Βιεϊρίνια και τη θέση του στο αρχικό σχήμα του «δικεφάλου» εκτός απροόπτου θα πάρει ο Αλίν Τόσκα. Η ποιότητα του ρόστερ των Θεσσαλονικέων είναι εμφανής και έτσι ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει σε αλλαγές είτε στο αρχικό σχήμα είτε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης χωρίς να επηρεαστεί η εικόνα της ομάδας του.

Οι Ούγγροι, από την άλλη, επισκέπτονται την Ελλάδα για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα αφού στα τέλη του καλοκαιριού αντιμετώπισαν την ΑΕΚ για τα play off του Champions League, με την ελληνική ομάδα να παίρνει την πρόκριση. Στη σημερινή αναμέτρηση, οι «ασπρόμαυροι» θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους καθώς επιστρέφουν στην Τούμπα μετά τις 7 Οκτωβρίου και το εντός έδρας ματς απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ακολούθησε η διακοπή για τις Εθνικές Ομάδες αλλά και το ντέρμπι στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ετσι, σήμερα ο ΠΑΟΚ θα ψάξει το δεύτερο τρίποντο στους ομίλους του Europa League, αναζητώντας ακόμη μία καλή εμφάνιση στη φετινή αγωνιστική περίοδο με τις συνθήκες να είναι ιδανικές καθώς υποδέχεται μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της διοργάνωσης και μάλιστα στην έδρα του.

ΠΑΟΚ-Βίντι: Ατάκες και… αποκαλύψεις από τον Μπίσεσβαρ!

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με Βίντι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ-Βίντι: Νίκη και προβάδισμα πρόκρισης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.