SPORTIME BET

Γιουρόπα Λιγκ Προγνωστικά – Γερ. Μανωλίδης: Μόνο γκολ!

Ποντάρισμα στα γκολ στα σημερινά ματς του Γιουρόπα Λιγκ.
Γιουρόπα Λιγκ Προγνωστικά – Γερ. Μανωλίδης: Μόνο γκολ!

Αναμετρήσεις, ως είθισται, για όλα τα γούστα προσφέρονται στην 3η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ. Προσωπική άποψη, στους ομίλους, αξίζουν τα γκολ. Η όποια αγωνιστική ανάλυση μοιάζει ανώφελη, μιας και οι ομάδες είναι άγνωστο το πώς θα παραταχθούν τελικά. Όχι μόνο από άποψη ενδεκάδας, αλλά κυρίως από πλευράς διάθεσης. Πάλι στο σκοράρισμα θα πάμε.

Απολογισμός

Μας κάνει πλάκα, προφανώς. Πληρώνουμε το Καλό Σου/Κου, αφού από την αρχή της εβδομάδας έχουμε 0/5. Προφανώς και δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας εδώ. Τα πράγματα τα λέμε, κι έτσι θα λέγονται, με το όνομά τους. Η χθεσινή μέρα όμως ήταν από τα άγραφα. 1-1 από ημίχρονο και κόλλησε εκεί το ματς της Μπριζ κόντρα στη Μονακό (περιμέναμε over), παρά τις πολλές ευκαιρίες. Στο παιχνίδι της Ντόρτμουντ με την Ατλέτικο, μπήκαν τέσσερα γκολ όλα για την Μπορούσια (δείτε τα εδώ), με την ομάδα του Σιμεόνε να έχει δύο δοκάρια. Κοινώς το αμφίσκορο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Μόνο γκολ!

Πρώτο παιχνίδι και πιο βασικό που αξίζει το ποντάρισμα σε γκολ είναι αυτό της Ζυρίχης κόντρα στη Λεβερκούζεν. Μόνο νίκες αμφότερες ως τώρα στον όμιλο, σκοράρουν συνεχώς στ ευρωπαϊκά τους παιχνίδια, αλλά και σε αυτά εντός συνόρων. Μια ματιά στα πρόσφατα παιχνίδια τους αρκεί για να σας πείσει πως υπάρχει αξία στο g/g. Από το 3-3 κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις προέρχεται η Ζυρίχη, από το εντός έδρας 2-2 η Μπάγερ.

Η Λειψία από την αρχή των προκριματικών μέχρι και σήμερα στη διοργάνωση έχει δώσει έξι ματς. Μόνο σε ένα δεν επιβεβαιώθηκε στο g/g στο παιχνίδι της Ρεντ Μπουλ κόντρα στη Σέλτικ. Πολλές αλλαγές (3-5) κάνει ο Ράνγκνικ στην ενδεκάδα του, αυτό φέρνει συνήθως αποσυντονισμό στην ανασταλτική λειτουργία, αφού επιθετικά τη βρίσκει την άκρη σχεδόν πάντα η ομάδα του. Κάτι ανάλογο αναμένουμε και από τους Κέλτες που αν δεν φοβηθούν το ματς, μέχρι και αποτέλεσμα μπορούν να πάρουν. Στο g/g και στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Interwetten.gr, με πρόγραμμα επιβράβευσης για όλους! 21+

Τέλος ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα ματς της ημέρας. Αυτό της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας κόντρα στην Αρσεναλ. Σε τρομερή κατάσταση οι «κανονιέρηδες», οι οποίοι όμως έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην καλή πορεία που κάνουν εσχάτως στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Εμερι βέβαια δεν κάνει… αλόγιστο ροτέισον. Προσέχει και κερδίζει τις περισσότερες φορές από αυτό. Σπανίως μια πορτογαλική ομάδα που παίζει εντός και είναι αουτσάιντερ θα παίξει ανοιχτά, ο ρυθμός όμως δεν εξαρτάται από την Σπόρτινγκ. Αξίζει ποντάρισμα στο over.

Βασική επιλογή
ΖΥΡΙΧΗ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ   G/G     1,73

Δυάδα
ΛΕΙΨΙΑ – ΣΕΛΤΙΚ    G/G     1,77
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ Λ. – ΑΡΣΕΝΑΛ    ΟVER  1,80

Γεράσιμος Μανωλίδης (facebook, twitter)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιουρόπα Λιγκ Προγνωστικά – Γερ. Μανωλίδης: Μόνο γκολ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…