ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Επιβεβαίωση Sportime.gr: Στο τιμόνι της Εθνικής ο Αναστασιάδης

Μόνο οι ανακοινώσεις μένουν πλέον ώστε να επισημοποιηθεί η συμφωνία ανάμεσα στην ομοσπονδία και τον Άγγελο Αναστασιάδη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής ομάδας. Όπως σας ενημέρωσε πρώτο το Sportime από την Τετάρτη (24/10) η απόφαση για την απομάκυνση του Μίχαελ Σκίμπε ήταν ειλημμένη, με τον Αναστασιάδη να φαντάζει το πρώτο φαβορί. Η...
Επιβεβαίωση Sportime.gr: Στο τιμόνι της Εθνικής ο Αναστασιάδης

Μόνο οι ανακοινώσεις μένουν πλέον ώστε να επισημοποιηθεί η συμφωνία ανάμεσα στην ομοσπονδία και τον Άγγελο Αναστασιάδη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής ομάδας.

Όπως σας ενημέρωσε πρώτο το Sportime από την Τετάρτη (24/10) η απόφαση για την απομάκυνση του Μίχαελ Σκίμπε ήταν ειλημμένη, με τον Αναστασιάδη να φαντάζει το πρώτο φαβορί.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ενέκρινε την πρόσληψή του και πλέον η Εθνική ομάδα μπαίνει στην εποχή… Άγγελου Αναστασιάδη!

Ο Αναστασιάδης, που έχει εμπειρία από πάγκους Εθνικών ομάδων καθώς στο παρελθόν είχε βρεθεί σε εκείνον της Κύπρου, θα οδηγήσει την Ελλάδα στη συνέχεια του Nations League στα παιχνίδια του Νοέμβρη, στις 15 και στις 18, με Φινλανδία και Ουγγαρία, αντίστοιχα.

Τέλος οριστικά ο Σκίμπε από την Εθνική!

Σε ειδικό ρόλο ο Αγγελος Αναστασιάδης

Στο κάδρο ο Αναστασίου, αλλά… Αγγελος!

Ελληνας διεθνής δεν θέλει Αναστασιάδη!

Ο Άγγελος μπορεί…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επιβεβαίωση Sportime.gr: Στο τιμόνι της Εθνικής ο Αναστασιάδης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.