ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φορτούνης: «Μπήκαμε για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης»

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πιστεύει στην πρόκριση στη φάση των «32» του Europa League και το λέει!
Φορτούνης: «Μπήκαμε για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης»

Ο Κώστας Φορτούνης ήταν ο κορυφαίος σε απόδοση παίκτης του Ολυμπιακού κόντρα στην Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο (25/10, 0-2) και στις δηλώσεις του τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να πάρει τη νίκη και στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (8/11).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αρχηγού του Ολυμπιακού:

«Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα από το δεύτερο, απλά στο δεύτερο μέρος σκοράραμε τα γκολ. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά πρέπει να σκοράρουμε περισσότερο γιατί βλέπουμε ότι σε όλα τα παιχνίδια δημιουργούμε φάσεις. Στο τέλος απλά λίγο τα χαλάμε και δεν καταφέρνουμε να σκοράρουμε. Μπήκαμε για τα καλά, νομίζω, στο κόλπο της πρόκρισης. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι με την Ντουντελάνζ στο Καραϊσκάκης και θέλουμε τη νίκη για να δούμε καλύτερα τη συνέχεια».

Μπουχαλάκης: «Η ποιότητά μας φαίνεται»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φορτούνης: «Μπήκαμε για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.