ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Προς αποχώρηση ο Σάμαρης από την Μπενφίκα

Γερμανικές και αγγλικές ομάδες παρακολουθούν την περίπτωση του Έλληνα διεθνή
Προς αποχώρηση ο Σάμαρης από την Μπενφίκα

Πρόωρο διαγύζιο ανάμεσα στον Ανδρέα Σάμαρη και την Μπενφίκα αποκαλύπτει δημοσίευμα του goal.com.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αν και το συμβόλαιο του Έλληνα μέσου ολοκληρώνεται τον προσεχή Ιούνιο, εντούτοις το πιο πιθανό είναι να αποχωρήσει νωρίτερα, από τον Ιανουάριο κιόλας, καθώς θεωρείται πια ανεπιθύμητος.

Ο Ελληνας διεθνής δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του, Ρουί Βιτόρια. Χαρακτηριστικό το γεγονός πως έχει μόλις μία συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα (μπήκε αλλαγή στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Πόρτο). Και από την στιγμή που το ερχόμενο καλοκαίρι θα είναι ελεύθερος να υπογράψει όπου επιθυμεί, οι διοικούντες τη Μπενφίκα αναμένεται να ρίξουν κατά πολύ τις απαιτήσεις τους στο χειμερινό παζάρι.

Μία προοπτική για τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού είναι αυτή της Αγγλίας. Ενώ πολλές γερμανικές ομάδες φαίνεται να παρακολουθούν από κοντά την περίπτωση του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προς αποχώρηση ο Σάμαρης από την Μπενφίκα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.