ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Όταν ο Παναθηναϊκός «πάτησε» αλλά αποκλείστηκε από τη Λα Κορούνια (vid)

Video-ντοκουμέντο από την εκπληκτική εμφάνιση της ομάδας του αείμνηστου Γιάννη Κυράστα
Όταν ο Παναθηναϊκός «πάτησε» αλλά αποκλείστηκε από τη Λα Κορούνια (vid)

Στις 9 Δεκεμβρίου 1999, ο Παναθηναϊκός είχε κληθεί να ανατρέψει στο ΟΑΚΑ το 4-2 του “Ριαθόρ” απέναντι στην τρομερή Λα Κορούνια της εποχής.

Η αναμέτρηση έγινε στο πλαίσιο του 3ου γύρου του Κυπέλλου UEFA, κι αφού προηγουμένως οι “πράσινοι” είχαν αποκλείσει εύκολα τη σλοβενική Γκόριτσα και πολύ δύσκολα (με πέναλτι του Άγγελου Μπασινά στο 90′) την αυστριακή Γκράτσερ.

Υπό το βλέμμα περίπου 50.000 θεατών, η σπουδαία ομάδα του Γιάννη Κυράστα “πάτησε” τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Ισπανίας και δεν πτοήθηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Καρλ Χάινς Φλίπσεν.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με πέναλτι του Αλιόσα Ασάνοβιτς, έχασε πολλές ευκαιρίες για το πολυπόθητο 2-0, αλλά τελικά η Λα Κορούνια ισοφάρισε σε 1-1 στις καθυστερήσεις και πήρε εκείνη το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Δείτε το video:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=512&v=R3p2FwdftHY

Παναθηναϊκός: Χαλαρό πρόγραμμα εν όψει ΑΕΚ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Όταν ο Παναθηναϊκός «πάτησε» αλλά αποκλείστηκε από τη Λα Κορούνια (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.