WORLD FOOTBALL

Ο Βενγκέρ επιστρέφει στους πάγκους το 2019!

Ο 69χρονος προπονητής αποκάλυψε σε δηλώσεις του ότι έχει δεχθεί πολλές προτάσεις απ’ όλο τον κόσμο, αλλά δεν έχει πάρει ακόμη την οριστική του απόφαση
Ο Βενγκέρ επιστρέφει στους πάγκους το 2019!

Την επιστροφή του στους πάγκους από το 2019 προανήγγειλε ο Αρσέν Βενγκέρ, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο ίδιος στο «Sky Sports».

Ο Γάλλος τεχνικός άφησε την Άρσεναλ έπειτα από 22 συναπτά έτη παρουσίας. Μέχρι στιγμής έχει μείνει εκτός πάγκων, αλλά φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του, παρά το γεγονός ότι διανύει το 69ο έτος της ηλικίας του.

Πάντως δεν θέλησε να αποκαλύψει ποια θα είναι η νέα του ομάδα ή αν θα αλλάξει πόστο. Διαβάστε τις δηλώσεις του: «Σίγουρα στην αρχή του νέου έτους θα επιστρέψω. Αυτή τη στιγμή κάνω μία παύση και παρακολουθώ πολύ ποδόσφαιρο για να είμαι απόλυτα έτοιμος.

Το καλύτερο πράγμα για μένα είναι να μην αναλάβω έναν αγγλικό σύλλογο, επειδή πέρασα πολλά χρόνια στην Άρσεναλ και θα ήταν δύσκολο να δουλέψω κάπου αλλού. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σας πω που θα πάω γιατί δεν ξέρω καν. Δεν ξέρω πού θα είμαι, θα είμαι κάπου αλλά δεν ξέρω σε ποια ομάδα».

Τα τελευταίο διάστημα έχει ξεσπάσει έντονη φημολογία τόσο για τη Ρεάλ όσο και για τη Μίλαν, αλλά ο ίδιος κράτησε κλειστά τα χαρτιά του: «Έχω λάβει προτάσεις από όλο τον κόσμο, συλλόγους και εθνικές ομάδες. Σύντομα θα αποφασίσω».

Νέος προπονητής της Ομόνοιας ο Γιάννης Αναστασίου (pics)

Για πρώτη φορά τελικός Copa Libertadores με Ρίβερ – Μπόκα

Λιγκ Καπ: Πρόκριση για Τσέλσι, Άρσεναλ, Τότεναμ (vids)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Βενγκέρ επιστρέφει στους πάγκους το 2019!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.