ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρόβλημα με Κολοβέτσιο, αμφίβολος με ΑΕΚ

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, βρίσκεται σε πρόγραμμα αποφόρτισης λόγω ενοχλήσεων στους οπίσθιους μηριαίους. Έκανε υπερηχογράφημα στο ΥΓΕΙΑ, που έδειξε ήπιο ενδομυικό οίδημα στον δεξί δικέφαλο μηριαίο. Ο βασικότατος στόπερ του Παναθηναϊκού ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και ατομικό πρόγραμμα, με την Παρασκευή να είναι η ημέρα που θα κρίνει αν...
Πρόβλημα με Κολοβέτσιο, αμφίβολος με ΑΕΚ

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, βρίσκεται σε πρόγραμμα αποφόρτισης λόγω ενοχλήσεων στους οπίσθιους μηριαίους.

Έκανε υπερηχογράφημα στο ΥΓΕΙΑ, που έδειξε ήπιο ενδομυικό οίδημα στον δεξί δικέφαλο μηριαίο. Ο βασικότατος στόπερ του Παναθηναϊκού ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και ατομικό πρόγραμμα, με την Παρασκευή να είναι η ημέρα που θα κρίνει αν θα δώσει το «παρών» στο σαββατιάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Αυτή τη στιγμή μοιάζει, τουλάχιστον, αμφίβολο.

Η προετοιμασία για το ματς με την «Ένωση» συνεχίστηκε κανονικά, με τον Κουντουριώτη να μπαίνει στο πρόγραμμα. Προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής και οικογενειακό δίτερμα τακτικής περιελάμβανε η προπόνηση. Στις 17:00 είναι η τελευταία ημέρα δουλειάς των «πράσινων», την Παρασκευή, και στη συνέχεια θα βγει η αποστολή από τον Γιώργο Δώνη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρόβλημα με Κολοβέτσιο, αμφίβολος με ΑΕΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.