ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αποχαιρέτησε ο Γκαρθία

Ο Όσκαρ Γκαρθία βρέθηκε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης (4/4) στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, αποχαιρετώντας τα μέλη της ομάδας και όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν στο σύλλογο.
Αποχαιρέτησε ο Γκαρθία

Ούτε τρεις μήνες δεν συμπλήρωσε στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού ο Όσκαρ Γκαρθία, καθώς είχε αναλάβει τη δουλειά στις 5 Ιανουαρίου. Χθες (3/4), ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών μετά την παραίτηση που υπέβαλλε προς τη διοίκηση και η οποία έγινε αποδεκτή.

Το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης (4/4), ο Ισπανός προπονητής μετέβη για τελευταία φορά στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, μαζί με τους τρεις συνεργάτες του (Καμπαγιέρο, Πούτσε, Σανθ), για να αποχαιρετήσει τους παίκτες, όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, και τους ανθρώπους που εργάζονται στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης υπό τις οδηγίες του υπηρεσιακού προπονητή Χρήστου Κόντη, 45χρονος τεχνικός είχε μία σύντομη ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκε επί σχεδόν ένα τρίμηνο. Ο Γκαρθία ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία τους και τους ευχήθηκε τα καλύτερα για μέλλον, ενώ επισήμανε πως αποφάσισε να παραιτηθεί προκειμένου να διευκολύνει τη διοίκηση του Ολυμπιακού για την επόμενη ημέρα. «Δεν καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας, αλλά είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα βρει το δρόμο της και θα επιστρέψει στις επιτυχίες» ήταν το μήνυμα του Καταλανού προπονητή, ο οποίος πήρε τα προσωπικά του πράγματα από το αθλητικό κέντρο του Ρέντη, ενώ χαιρέτησε έναν προς έναν όλους τους εργαζομένους της ομάδας και των εγκαταστάσεων. Από την πλευρά του, ο Κόντης ζήτησε από τους παίκτες να πετύχουν τέσσερις νίκες μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Γκαρθία μπορεί να μην «κόλλησε» στο περιβάλλον του Ολυμπιακού και να απέτυχε στην αποστολή που του ανατέθηκε, αλλά δεν έχει κανένα παράπονο από τη συμπεριφορά του συλλόγου προς το πρόσωπό του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αποχαιρέτησε ο Γκαρθία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.