ΕΛΛΑΔΑ

Κύμη-Περιστέρι: Και πάλι αντίπαλοι, στους «8» του Κυπέλλου

Κόντρα με φόντο τους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας
Κύμη-Περιστέρι: Και πάλι αντίπαλοι, στους «8» του Κυπέλλου

Στις 27 Οκτωβρίου η Κύμη υποδέχτηκε το Περιστέρι στο κλειστό της Χαλκίδας για την Α1. Σήμερα οι δυο ομάδες θα βρεθούν πάλι σε εκείνη την… κατάσταση που περιγράφουν οι Γάλλοι με το περίφημο «Deja vu».

Θα βρεθούν ξανά αντιμέτωπες σήμερα (16:00, ΕΡΤ2) στο ίδιο γήπεδο, με τις ίδιες συνθέσεις, αλλά αυτή την φορά για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε εκείνο το ματς του πρωταθλήματος το Περιστέρι συνέχισε την τρελή κι απίθανη πτήση που κάνει ως τώρα στην Α1 (είναι στο 4-0) και ισοπέδωσε τους Ευβοιώτες (έχουν σκορ 1-3 στην κατηγορία) μέσα στο σπίτι τους με 87-56.

Η Κύμη θέλει σήμερα να πάρει το αίμα της πίσω, να πάρει τη νίκη και μαζί την εκδίκησή της και να περάσει στους «4» του θεσμού.

Στο Περιστέρι από την άλλη, δεν επαναπαύονται σε εκείνο τον… περίπατο και θεωρούν ότι τα πράγματα θα είναι διαφορετικά σήμερα.

Του λόγου το αληθές επιβεβαίωσε ο Στίβεν Γκρέι: «Θα είμαστε ανόητοι αν πιστέψουμε πως το επόμενο παιχνίδι θα θυμίζει σε πολλά το προηγούμενο. Περιμένουμε την αντίδραση τους».

Κύπελλο Ελλάδας – Προημιτελική φάση

Το πρόγραμμα:

Σάββατο 3 Νοεμβρίου

16:00     Κύμη – Περιστέρι (ΕΡΤ2)

18.00     ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (ΕΡΤ2)

Κυριακή  4 Νοεμβρίου

16:00     Ολυμπιακός – Κολοσσός Ρόδου (ΕΡΤ2)

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου

18:00     Προμηθέας Πατρών – Παναθηναϊκός (ΕΡΤ1)

Κύμη-Περιστέρι: Και πάλι αντίπαλοι, στους «8» του Κυπέλλου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κύμη-Περιστέρι: Και πάλι αντίπαλοι, στους «8» του Κυπέλλου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.