ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Ξεπέρασε τις 17.000 η προπώληση

Για τον λόγο αυτό και για να μην υπάρξει συνωστισμός και ουρές στα εκδοτήρια, το καλύτερο για τους φίλους του Παναθηναϊκού που θέλουν να βρεθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο θα είναι είτε να προμηθευτούν ηλεκτρονικά το εισιτήριό τους, είτε να βρεθούν από πολύ νωρίς στα εκδοτήρια. Από την Παρασκευή είναι γνωστό ότι άνοιξαν θύρες και στο...
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Ξεπέρασε τις 17.000 η προπώληση

Για τον λόγο αυτό και για να μην υπάρξει συνωστισμός και ουρές στα εκδοτήρια, το καλύτερο για τους φίλους του Παναθηναϊκού που θέλουν να βρεθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο θα είναι είτε να προμηθευτούν ηλεκτρονικά το εισιτήριό τους, είτε να βρεθούν από πολύ νωρίς στα εκδοτήρια.

Από την Παρασκευή είναι γνωστό ότι άνοιξαν θύρες και στο πάνω διάζωμα του ΟΑΚΑ. Αναφορικά με το θέμα της ταλάντωσης, η οποία ανέκυψε ως θέμα μετά από ένα video κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ-Μπάγερν Μονάχου για το Champions League, ενημέρωση έβγαλε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού μετά την αυτοψία της Διεύθυνσης Τεχνικών Αθλητικών Έργων και Υποδομών της ΓΓΑ στο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα μ’ αυτήν «δεν διαπιστώθηκαν ορατές ρωγμές, αποκολλήσεις φλοιού σκυροδέματος, έντονες διαβρώσεις ή οποιαδήποτε άλλη ένδειξη πιθανής αστοχίας του. Διαπιστώθηκε επίσης ότι ο τρόπος κατασκευής του φέροντος οργανισμού είναι τέτοιος ώστε να επιτρέπει την ταλάντωση-μετακίνηση κερκίδων».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Ξεπέρασε τις 17.000 η προπώληση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λάμπρος Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.