ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Το «δεν πειράζει» του Δώνη στον Μπουζούκη (pic)

Ο Παναθηναϊκός έμεινε δίχως γκολ, μεταξύ κι άλλων χαμένων ευκαιριών, πριν ο αγώνας μπει στο τελευταίο 20λεπτο… εξαιτίας του! Αν γινόταν εκεί το 1-0, με την κακή αγωνιστική κατάσταση της «Ένωσης», το παιχνίδι δύσκολα θα έφευγε από τα χέρια των γηπεδούχων. Ο Μπουζούκης, παραγκωνισμένος κι ανέτοιμος να προσφέρει πέρυσι επί Μαρίνου Ουζουνίδη, ήταν από τους...
Παναθηναϊκός: Το «δεν πειράζει» του Δώνη στον Μπουζούκη (pic)

Ο Παναθηναϊκός έμεινε δίχως γκολ, μεταξύ κι άλλων χαμένων ευκαιριών, πριν ο αγώνας μπει στο τελευταίο 20λεπτο… εξαιτίας του! Αν γινόταν εκεί το 1-0, με την κακή αγωνιστική κατάσταση της «Ένωσης», το παιχνίδι δύσκολα θα έφευγε από τα χέρια των γηπεδούχων.

Ο Μπουζούκης, παραγκωνισμένος κι ανέτοιμος να προσφέρει πέρυσι επί Μαρίνου Ουζουνίδη, ήταν από τους καλύτερους του «τριφυλλιού». Του έλειψε το γκολ, κάτι που θα μπορούσε να έχει γίνει στη φάση του 67’, όταν το σουτ του εντός περιοχής κατέληξε άουτ.

Στην αλλαγή του με τον Μουνιέ στο 84’ ήταν εμφανώς απογοητευμένος ο 20χρονος μεσοεπιθετικός. Μονολογούσε για την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε και ήταν κυριολεκτικά… σκασμένος! Ο Γιώργος Δώνης τον αγκάλιασε, καθώς ο παίκτης του αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο, και τον υποδέχτηκε μ’ ένα στοργικό και πατρικό χαμόγελο.

Τον παιδαγωγικό ρόλο του 49χρονου προπονητή τον έχει τονίσει το sportime.gr από την προετοιμασία του Χίλζε. Από την πρώτη ημέρα είναι εκεί για τους ποδοσφαιριστές του – ειδικά τους νεαρούς – και στέκεται πλάι τους. Όποτε το χρειάζονταν ή το έκρινε ο ίδιος απαραίτητο. Το χαμόγελο και η αγκαλιά μπορεί και να σημαίνει «Γιάννη, δεν πειράζει, την επόμενη φορά θα μπει».

O Γιάννης Μπουζούκης έχει σημειώσει φέτος 2 γκολ, έδωσε 1 ασίστ ως τώρα στη Super League, όντας στην επτάδα των παικτών του με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής με 750! Έρχεται ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κι ο Παναθηναϊκός τον έχει ανάγκη, πιο πολύ από ποτέ…

Κουλιμπαλί: Ένας υβριδικός στόπερ!

Καμία ανησυχία για Δώνη-Χατζηθεοδωρίδη

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Η παρακάμερα του ντέρμπι (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Το «δεν πειράζει» του Δώνη στον Μπουζούκη (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λάμπρος Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.