ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η αναβολή στράτευσης που βοήθησε τον Χασάν

Με παρέμβαση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αιγύπτου, ο διεθνής επιθετικός του Ολυμπιακού ξέμπλεξε από ένα σοβαρό πρόβλημα
Η αναβολή στράτευσης που βοήθησε τον Χασάν

Ο Αχμέντ Χασάν έγινε θέμα στα αθλητικά ΜΜΕ της Αιγύπτου. Αιτία το θέμα με την στράτευση του, όπου τελικά πήρε αναβολή.

Για την αναβολή βοήθησε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αιγύπτου κι έτσι ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού ξεπέρασε ένα μεγάλο πρόβλημα.

Στην Αίγυπτο είναι υποχρεωτική η στρατιωτική θητεία για τους άνδρες από 18 έως 30 ετών. Ο ίδιος για να καταφέρει να εξασφαλίσει αναβολή είχε εγγραφεί ως φοιτητής στο Πανεπιστήμιο του Καΐρου. Κάτι συνηθισμένο για τους ποδοσφαιριστές που κάνουν καριέρα στο εξωτερικό.

Ο Χασάν λόγω των αγωνιστικών του υποχρεώσεων εκτός Αιγύπτου, δεν μπορούσε να παραβρεθεί στα μαθήματα. Με αποτέλεσμα να διαγραφεί μετά την απουσία του από τις πρόσφατες εξετάσεις.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αιγύπτου η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας παρενέβη και ανανέωσε την εγγραφή του. Κι αυτό προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα, καθώς όσοι δεν έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις απαγορεύεται να βγουν από την Αίγυπτο.

Αν δεν γινόταν αυτό ο Χασάν θα πήγαινε στην χώρα του για τα παιχνίδια της Εθνικής Αιγύπτου και δεν θα μπορούσε να γυρίσει στην Ελλάδα.

Ολυμπιακός – Ντουντελάνζ: Τα θέλω του Μαρτίνς και ο Παναθηναϊκός!

Ολυμπιακός: Μαζεμένες διεθνείς κλήσεις!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η αναβολή στράτευσης που βοήθησε τον Χασάν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!