ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Λάνγκφορντ: «Ανυπομονώ να ζήσω το παιχνίδι»

Πανέτοιμος ο γκαρντ του «τριφυλλιού» για το πρώτο του ντέρμπι
Λάνγκφορντ: «Ανυπομονώ να ζήσω το παιχνίδι»

Το πρώτο του ντέρμπι είναι έτοιμος να ζήσει ο Κιθ Λάνγκφορντ, στο παιχνίδι για την 6η αγωνιστική της Euroleague κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Αμερικανός γκαρντ, μίλησε για την εμπειρία που είναι έτοιμος να ζήσει, τονίζοντας πως θέλει να νιώσει τα πάντα μέσα από το πολύ σημαντικό παιχνίδι.

«Άκουγα όλα αυτά τα χρόνια πολλές ιστορίες για τα ματς Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού και καταλαβαίνω ότι είναι πραγματικά αληθινές. Ανυπομονώ να τα ζήσω όλα αυτά.

Κάθε φορά που παίζεις απέναντι σε ΤΟΡ ομάδες της EuroLeague θέλεις να παίζεις καλά. Έτσι και όταν αντιμετώπιζα τον Ολυμπιακό. Υπάρχει ο Σπανούλης που παίζει καλά και πάντα αυτά τα παιχνίδια ήταν ένα μεγάλο τεστ για μένα. Πάντα θέλω να παίζω καλά και έτυχε να ήταν ο Ολυμπιακός απέναντί μου», ήταν τα λόγια του.

Όσον αφορά για το που θα κριθεί ο αγώνας είπε:

«Ο κόουτς Πασκουάλ έχει την τακτική του και το πλάνο του για να ελέγξει το ματς , αλλά σε τέτοια παιχνίδια σίγουρα θα παίξει ρόλο τι θα κάνεις στο τέλος.

Επιτέλους θα δω το γήπεδο τελείως γεμάτο ως παίκτης του Παναθηναϊκού! Προς το παρόν επικεντρώνομαι στην προπόνηση και αύριο θα μπορέσω να το ζήσω».

Λάσμε: «Σε αυτά τα παιχνίδια μετράει το πόσο πολύ το θες»

Πασκουάλ: «Κάθε παιχνίδι της Euroleague είναι τελικός»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λάνγκφορντ: «Ανυπομονώ να ζήσω το παιχνίδι»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.