EUROLEAGUE

Η Χίμκι ανακοίνωσε τον Γκάρλον Γκριν

Ο Γκάρλον Γκριν είναι το νέο μέλος της Χίμκι. Ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ αναμένεται να καλύψει το κενό του τραυματία Κέισι Πράδερ, ο οποίος παραμένει στο δυναμικό της ρωσικής ομάδας. Ο Γκριν (2.01), ο οποίος τα τρία τελευταία χρόνια αγωνίστηκε σε Γερμανία και Βέλγιο, είναι αδελφός του Τζέραλντ Γκριν, παίκτη των Χιούστον Ρόκετς. Πέρσι ο...
Η Χίμκι ανακοίνωσε τον Γκάρλον Γκριν

Ο Γκάρλον Γκριν είναι το νέο μέλος της Χίμκι. Ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ αναμένεται να καλύψει το κενό του τραυματία Κέισι Πράδερ, ο οποίος παραμένει στο δυναμικό της ρωσικής ομάδας.

Ο Γκριν (2.01), ο οποίος τα τρία τελευταία χρόνια αγωνίστηκε σε Γερμανία και Βέλγιο, είναι αδελφός του Τζέραλντ Γκριν, παίκτη των Χιούστον Ρόκετς.

Πέρσι ο Γκάρλον Γκριν αγωνίστηκε στο FIBA Europe Cup, με την Μπέλφιους Μονς – Ενό, έχοντας 15.3 πόντους ανά παιχνίδι.

Το 2016 ο 27χρονος Αμερικανός είχε συμμετάσχει στο All Star Game του γερμανικού πρωταθλήματος και ήταν ο νικητής στον διαγωνισμό καρφωμάτων.

Ο Μπόγρης άφησε μουστάκι (pic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Χίμκι ανακοίνωσε τον Γκάρλον Γκριν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.