EUROLEAGUE

Τόμας Μπαχ: «Η Euroleague έχει εισβάλλει βίαια στη δουλειά του ευρωπαϊκού μπάσκετ»

Ο Τόμας Μπαχ κάλεσε τις εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές να δουλέψουν μαζί και αρμονικά, προκειμένου να προστατέψουν το ευρωπαϊκό αθλητικό μοντέλο. Στο λόγο του χρησιμοποίησε το παράδειγμα της Euroleague. Ως παράδειγμα προς αποφυγή! Στη συνάντηση της Ενωσης Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών, ο πρόεδρος της ΔΟΕ τόνισε: «Η ενασχόλησή μας με τον αθλητισμό βασίζεται στην αλληλεγγύη και την...
Τόμας Μπαχ: «Η Euroleague έχει εισβάλλει βίαια στη δουλειά του ευρωπαϊκού μπάσκετ»

Ο Τόμας Μπαχ κάλεσε τις εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές να δουλέψουν μαζί και αρμονικά, προκειμένου να προστατέψουν το ευρωπαϊκό αθλητικό μοντέλο.

Στο λόγο του χρησιμοποίησε το παράδειγμα της Euroleague. Ως παράδειγμα προς αποφυγή!

Στη συνάντηση της Ενωσης Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών, ο πρόεδρος της ΔΟΕ τόνισε: «Η ενασχόλησή μας με τον αθλητισμό βασίζεται στην αλληλεγγύη και την συμμετοχή, αλλά και στην ενασχόληση εκατομμυρίων εθελοντών ανά τον κόσμο».

Ο Τόμας Μπας θέλησε να γίνει περισσότερο συγκεκριμένος: «Πρέπει να αντιληφθούμε ότι το ευρωπαϊκό μοντέλο του αθλητισμού βρίσκεται υπό πίεση, για να μην πω υπό απειλή.

Οι αθλητικοί οργανισμοί, που βασίζονται στον εθελοντισμό και την κοινωνική σύμπλεξη, αντιμετωπίζονται όπως κάθε εμπορικός και διαφημιστικός φορέας που επιθυμούν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Θέλουν απλά να μαζέψουν τους καρπούς των δέντρων, που έχεις φυτέψει και φροντίσει για χρόνια. Αντιμετωπίζουν τον αθλητισμό όπως και τα υπόλοιπα πράγματα και αυτό βάζει τους αθλητικούς οργανισμούς σε μπελά.

Το βλέπουμε αυτό στην Ευρωλίγκα και στον τρόπο που εισβάλλει στην δουλειά του ευρωπαϊκού μπάσκετ, κάτι που κάνει σχεδόν αδύνατες διοργανώσεις εθνικών ομάδων».

Αν δεν το πήρατε χαμπάρι…

Ανοίγει πειθαρχική έρευνα η Euroleague για όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Όταν λες κάτι το αποδεικνύεις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τόμας Μπαχ: «Η Euroleague έχει εισβάλλει βίαια στη δουλειά του ευρωπαϊκού μπάσκετ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.