ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: «Δεν μας έγινε το παραμικρό παράπονο στο γήπεδο»

Η απάντηση του Ολυμπιακού στις «παγκόσμιες πρωτοτυπίες» που ανέφερε ο Παναθηναϊκός.
Ολυμπιακός: «Δεν μας έγινε το παραμικρό παράπονο στο γήπεδο»

Ο Παναθηναϊκός έκανε λόγο για δύο παγκόσμιες πρωτοτυπίες στο ντέρμπι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αλλά ο Ολυμπιακός έδωσε τη δική του εξήγηση.

Σύμφωνα με τους «ερυθρόλευκους», η αποστολή του Παναθηναϊκού δεν εξέφρασε το παραμικρό παράπονο για τη φιλοξενία στο φαληρικό γήπεδο. «Για τις “παγκόσμιες πρωτοτυπίες” που θυμήθηκε ο Παναθηναϊκός δύο ώρες μετά τα “ευχαριστούμε για τη φιλοξενία” και μετά την αναχώρησή του, δεν μας έγινε το παραμικρό παράπονο στο γήπεδο» είναι η τοποθέτηση των Πειραιωτών. Ο Πέδρο Μαρτίνς πήγε πρώτος στη συνέντευξη Τύπου γιατί ήθελε να συσκεφθεί άμεσα με τους συνεργάτες του και, για να μην περιμένουν πολλή ώρα οι δημοσιογράφοι, ο προπονητής του Ολυμπιακού μετέβη άμεσα στην αίθουσα Τύπου για να κάνει δηλώσεις.

Παράλληλα, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, διαμαρτυρήθηκε όντως στη φάση του τραυματισμού του Σωκράτη Διούδη επειδή την ώρα που ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού βρισκόταν στο φορείο ο αναπληρωματικός Κωνσταντίνος Κότσαρης δεν είχε ακόμα δεθεί και δεν είχε βάλει γάντια για να μπει στον αγωνιστικό χώρο, καθυστερώντας την εξέλιξη του ντέρμπι.

Αιχμές Καραπαπά για τη διαιτησία

Παναθηναϊκός: Καταγγέλλει δύο παγκόσμιες πρωτοτυπίες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: «Δεν μας έγινε το παραμικρό παράπονο στο γήπεδο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.