ΑΓΓΛΙΑ

Αντιμέτωπος με κατηγορίες για παράνομο στοιχηματισμό ο Στάριτζ

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ κινδυνεύει με τιμωρία, καθώς φέρεται να στοιχημάτισε την περίοδο που ήταν δανεικός στη Γουέστ Μπρομ
Αντιμέτωπος με κατηγορίες για παράνομο στοιχηματισμό ο Στάριτζ

Περιπέτειες με τη δικαιοσύνη έχει ο Ντάνιελ Στάριτζ, αφού η αγγλική ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση κατά την οποία ενημερώνει πως ελέγχεται για παραβάσεις του νόμου περί στοιχηματισμού που αφορούν τους ποδοσφαιριστές.

Περισσότερες λεπτομέρειες, όσον αφορά τον κίνδυνο της τιμωρίας που αντιμετωπίζει ο επιθετικός της Λίβερπουλ, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Το διάστημα στο οποίο αναφέρονται οι κατηγορίες είναι ο Ιανουάριος του 2018, περίοδος κατά την οποία αγωνιζόταν ως δανεικός στη Γουέστ Μπρομ.

Ο Στάριτζ ελέγχεται για άμεσο δικό του στοιχηματισμό ή για παροχή πληροφοριών σχετικά με την ομάδα του με σκοπό το κέρδος μέσω… παράνομων οδών.

Αχγωτική νίκη και κορυφή για Λίβερπουλ (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αντιμέτωπος με κατηγορίες για παράνομο στοιχηματισμό ο Στάριτζ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Άγγελος Ρουχωτάς

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.