WORLD FOOTBALL

Η UEFA αρχίζει ξανά τις έρευνες για Παρί και Σίτι

Τα νέα έγγραφα που ήρθαν στην κατοχή της άνοιξαν και πάλι τον φάκελο των δύο ομάδων
Η UEFA αρχίζει ξανά τις έρευνες για Παρί και Σίτι

Οι νέες πληροφορίες που διέρρευσαν από το Football Leaks, ανάγκασαν την UEFA να ανακοινώσει ότι πλέον μπορεί να ανοίξει και πάλι η έρευνα σχετικά με το Financial Fair Play για τις Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν.

Τα νέα έγγραφα που βγήκαν στη φόρα αποκαλύπτουν πως οι δύο σύλλογοι είχαν παρουσιάσει μεγαλύτερα εισοδήματα από χορηγίες ώστε να καλύψουν τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Η διαρροή έγινε σε μεγάλα ειδησεογραφικά δίκτυα και είναι χαρακτηριστικό πως δείχνουν ότι υπήρχαν εισπράξεις από χορηγίες που έρχονταν από εταιρίες των ίδιων των ιδιοκτητών. Οι δύο σύλλογοι φυσικά αρνούνται τα πάντα, όμως η UEFA έχει λάβει σοβαρά υπ’ όψιν τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και θα αρχίσει μέσα στη άλλη εβδομάδα την έρευνα καθώς θεωρεί πως υπάρχει θέμα διαφάνειας.

«Πριν από επτά χρόνια, οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι είχαν συνολικό χρέος 1,7 δισ. ευρώ, ενώ πέρυσι είχαν κέρδος 600 εκατ. ευρώ. Αυτό είναι αναμφίβολα μεγάλη επιτυχία», ανέφερε χαρακτηριστικά η UEFA, συνεχίζοντας με την δήλωση ότι θα ξεκινήσει τις έρευνες σύντομα, χωρίς όμως να κατονομάζει τις ομάδες.

MLS: Κορυφαία μεταγραφή της χρονιάς ο Ιμπραΐμοβιτς (vids)

Δολοφονική επίθεση σε ποδοσφαιριστή στην Κολομβία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η UEFA αρχίζει ξανά τις έρευνες για Παρί και Σίτι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.