ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Επιστροφή στο Ρέντη χωρίς κουβέντα από Μαρτίνς

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν στις προπονήσεις το πρωί της Τρίτης (13/11) - Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν είπε κάτι για το ντέρμπι σε όσους έχουν απομείνει στο Ρέντη.
Ολυμπιακός: Επιστροφή στο Ρέντη χωρίς κουβέντα από Μαρτίνς

Μετά το ρεπό της Δευτέρας (12/11), οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και γυμνάστηκαν το πρωί της Τρίτης (13/11).

Ο Ολυμπιακός έχει 14 διεθνείς σε αυτό το τρίτο «παράθυρο» της σεζόν για τις Εθνικές ομάδες και το Ρέντη θα είναι… μισοάδειο τις προσεχείς ημέρες. Για αυτό και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο στους παίκτες του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο περιθώριο του πρωινού προγράμματος.

Πάντως, ο προπονητής του Ολυμπιακού ήταν επηρεασμένος από το ισόπαλο αποτέλεσμα και δεν είχε διάθεση για πολλά-πολλά στην επιστροφή της ομάδας στο Ρέντη. Ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει να γυρίσουν οι διεθνείς για να συζητήσει με τους ποδοσφαιριστές του αναφορικά με το τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα για να παραμείνουν οι «ερυθρόλευκοι» μέσα στους στόχους τους.

*Ο Αχμέντ Χασάν έχει αρχίσει, ήδη, την αποθεραπεία του για να ξεπεράσει την κάκωση στο δεξί γόνατο και να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού και την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο (25/11, 19:00).

Ολυμπιακός: «Καλή επιτυχία στους διεθνείς μας»

Δεν υπάρχει ανησυχία για τον τραυματισμό του Χασάν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Επιστροφή στο Ρέντη χωρίς κουβέντα από Μαρτίνς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.